Nieuws van de eerste selectie - Voetbalvereniging AFC Quick 1890 - Amersfoort

Nieuws van de eerste selectie

Nieuws van de eerste selectie

23 april 2020 0:30


Na het bericht dat Kevin de Liefde komend seizoen hoofdtrainer is, hebben we op dit moment nog meer nieuws over onze 1e selectie. Wat spelers betreft hebben we inmiddels toezegging van een viertal getalenteerde jongens dat zij ons rood-zwarte tenue (weer) gaan dragen.

Sabir Lemaalem, broer van Haroun die al bij ons in de selectie speelt, komt over van Amsvorde. Hij is middenvelder en op meerder plekken inzetbaar. Ruben Pampus, een voorhoedespeler, die in de jeugd voor o.a. Roda;46 en Spakenburg uitkwam en een jaar deel uitmaakte van de selectie van CJVV. Mitchell de Vos keert terug op de plek waar het ooit allemaal begon. Hij komt centraal voorin het best tot zijn recht, maar staat ook in andere systemen zijn mannetje. Sinan Mahmutogullari speelde de afgelopen seizoenen voor APWC. Sinan is een veelzijdige voetballer die zowel achterin als op het middenveld uit de voeten kan. Jeroen Janssen, afgelopen seizoen keepers- en assistent-trainer, vertrekt als trainer naar NSC Nijkerk, maar blijft als stand-in keeper voor het eerste elftal verbonden aan onze club.
In de begeleidingssfeer een aanpassing van taken, Michael van Eck zal ivm werk/prive niet meer de rol van teammanager vervullen, maar wel de wedstrijdkleding van het eerste en tweede elftal verzorgen. Op sportmedisch vlak blijft de verzorging van spelers komend seizoen op dinsdagavond in handen van Lars Harfterkamp. Op donderdagavond en zondag is dit in handen van John Borgman. John is ook actief bij Saestum.
We zijn blij dat Jeroen, Michael en Lars bij de selectie betrokken blijven en heten John en de nieuwe spelers van harte welkom op Dorrestein.
 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!