Nieuws

Nieuws

Deze spelers staan (nog) niet in de Premier League Hall of Fame

Gisteren om 12:00  Robin van Persie, Eden Hazard en Gary Neville. Stuk voor stuk sterspelers die furore maakten in de Premier League, maar nog niet werden opgenomen in het selecte Hall of Fame gezelschap. Vandaag kijken we naar het ontstaan van de Premier League Hall of Fame en enkele opvallende afwezigen. meer »


Dit is hoe de strijd om Europees voetbal in Engeland eruit ziet

Gisteren om 11:00  Niet alleen de strijd om het kampioenschap is nog onbeslist in Engeland, ook om Europese kwalificatie wordt nog volop gestreden. Tegenvallende prestaties in de Champions League zorgen ervoor dat er minder tickets te vergeven zijn, waardoor grote clubs kwalificatie dreigen mis te lopen. In dit artikel geven we een overzicht van de beschikbare tickets naar Europa en de clubs die hier nog voor in aanmerking komen. meer »


Kan PSV donderdag kampioen worden?

Gisteren om 9:30  De titelstrijd in de Eredivisie lijkt al geruime tijd beslist in het voordeel van PSV, maar hoe lang duurt het nog voordat de Eindhovenaren dan ook officieel tot kampioen worden gekroond? Vandaag nemen we een kijkje in de verschillende mogelijke scenario’s van wanneer PSV precies kampioen kan worden.  meer »


Kane haalt nog maar eens uit in ESM Gouden Schoen-klassement, De Jong en Pavlidis blijven in top tien

Gisteren om 9:00  Mocht er enige twijfel zijn of Harry Kane ook nog kan scoren als hij de titel van de ESM Gouden Schoen al voor 99 procent zeker binnen heeft. Dan heeft de Engelsman zaterdag ook dat laatste restje twijfel weggehaald. De spits maakte zaterdag alweer zijn 33e doelpunt van het seizoen in de Bundesliga in het shirt van FC Bayern München. Daarmee was hij een van de twee spelers die scoorde in de top tien. Een bijzonderheid, omdat de wereldspitsen op die plekken lopende doelpuntenmachines zijn. meer »


Dit zijn de jongste selecties uit de Eredivisie

22 april 2024 15:00  De Eredivisie staat bekend om zijn productie van jonge talenten. Ieder jaar stromen er talentvolle jeugdspelers door naar het eerste elftal van hun club. Ook dit jaar is er genoeg jong talent te bewonderen op de Nederlandse velden. Dit zijn de vijf clubs met de jongste selectie in de Eredivisie. meer »


Topscorer van de Eredivisie 2015/2016: Vincent Janssen

22 april 2024 12:00  Scoren, scoren en nog eens scoren! In deze rubriek van ELF Voetbal zoomen we in op de topscorers van de Eredivisie van de afgelopen veertien jaar. Opvallend is dat er in die periode ieder jaar een andere naam bovenaan het lijstje stond. In deze aflevering: de voetballer die het van TOP Oss tot het Nederlands elftal schopte: Vincent Janssen. meer »


Dit is het afwijkende schema van speelronde 31 in de Eredivisie

22 april 2024 9:00  Aankomende zaterdag viert Nederland de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Daardoor zal speelronde 31 in de Eredivisie verspreid worden over deze week, met wedstrijden op woensdag, donderdag en zondag. ELF Voetbal brengt je op de hoogte van wanneer jij voor de buis kan zitten voor je favoriete club. meer »


Sprookje in Girona nog mooier voor Blind met Europees voetbal

21 april 2024 14:47  Voor het eerst in de clubgeschiedenis heeft Girona FC Europees voetbal gehaald. Met een totaal heropgeleefde Daley Blind, liggen de Catalanen ook nog op koers om een ticket voor de Champions League te bemachtigen. Schijnbaar vanuit het niets is het ooit zo nietige Girona uitgegroeid tot een Spaanse topclub. Hoe heeft de club zich op weten te werken tot de revelatie van de LaLiga? meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!