Jeugd Voetbalkamp

Jeugd Voetbalkamp

8 mei 2023 12:00


Het zit er weer op: het JeugdVoetbalkamp van 2023! Drie topdagen van voetbal en ander plezier. Na een eerste welkom op de tribune krijgt iedereen de beroemde hoodie, compleet met naam, die door de deelnemers met trots gedragen wordt. Daarna is het tijd voor het voetbalcircuit. Met allemaal leuke en uitdagende voetballen spellen gaan de 154 spelers van F-league tot en met O13 vol enthousiasme aan de slag.

p0.jpg

Vlak voor het eten is er een verrassing: twee spelers van FC Utrecht (Sander van der Streek en Bart Ramselaar) bezoeken ons JVK.  Na een aantal vragen aan de spelers en een dansje van Sander onder luid gejuich van de tribune mogen de deelnemers met ze op de foto en kunnen ze handtekeningen krijgen. Op schoenen, shirts en op bidons: overal zijn ze gezet. Na heerlijke wraps van restaurant Hoog Vuur wordt de avond ingeluid met een muziekbingo. De luid zingende kinderen staan letterlijk op de tafels te dansen. Dag één zit er op… het slapen is voor velen een uitdaging zo blijkt; tot in de vroege uurtjes blijven velen wakker. 
De volgende ochtend begint met een ontbijt, waarna collega's van andere sportverenigingen een clinic verzorgen. Vrijwilligers van Fidelitas geven handbal, floorball krijgen ze van Sonics, honkbal kunnen ze spelen bij BSC Quick en rugby krijgen ze van RC Eemland. Er is zelfs een bootcamp met lastige oefeningen. In het bos wordt levend stratego gespeeld. En zowel de stormbaan als natuurlijk het bubbel-voetbal (www.nlbubbelvoetbal.nl) zijn goud op de tweede dag. Dag twee sluit af met een show van freestyle voetballer Jesse Marlet. Hij verzorgt daarbij ook nog een clinic aan de muziek-bingo-winnaars. Daarna is er de traditionele BBQ. Er wordt goed gegeten, maar toch blijkt de voetbalquiz voor sommigen te veel: de moeheid slaat toe. 

p2.jpg

De derde dag sluit af met een mix-toernooi en de finale van de penalty-bokaal. Met een goodie-bag van FC Utrecht, een sleutelhanger van de KNVB en een ijsje gaan alle kinderen moe maar voldoen naar huis. Wat waren het prachtige dagen, met lekker weer, vol gezelligheid en saamhorigheid, het echte Quick-gevoel! Ontzettend veel dank aan alle deelnemers die er een fantastische editie van hebben gemaakt, en natuurlijk met heel veel dank aan de vele vrijwilligers! Als organisatie zijn we nog aan het na-genieten! 
Op naar het volgende kamp in 2024.

Ester, Sanne, Frank, Eduard en Roy 

p.s. Er is weer veel kleding blijven liggen. Mocht het na a.s. zaterdag (13 mei) niet zijn opgehaald, dan schenken we het maandag 15 mei aan de kledingbank.

p5.jpg

p1.jpg

p3.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!