't Jagerspaadje 26
1231KJ
LOOSDRECHT
tel. 00-00000000

Afgelopen zaterdag verloor AFC Quick JO17-1 bij koploper HC&FC Victoria 1893 uit het pittoreske Loosdrecht. Na 80 minuten stond er een 2-1 uitslag op het scorebord.

Om 15.24 uur werd er afgetrapt, beide ploegen misten een aantal spelers. Voor Quick was winst geboden, om aansluiting met de top te houden, Victoria wilde haar koppositie handhaven.
De thuisploeg pakte direct het initiatief en liet de bal gemakkelijk rondgaan. Het eerste deel van de eerste helft was Quick echter de gevaarlijkste ploeg. Na een eerste kans nog te missen was het Na 13 minuten raak. Mo ging ervandoor en rondde koeltjes af: 0-1!
Victoria kwam daarna beter in de wedstrijd en na wat mogelijkheden over en weer viel kort voor rust toch de gelijkmaker. Een goed uitgespeelde aanval van de thuisploeg over meerdere schijven werd van dichtbij binnen geschoven, 1-1.

In de rust wisselde Quick 3 keer. Met Efe, Siam en Berend voor Mo, Mo en Wasim wilde Quick meer grip krijgen op de thuisploeg.  De organisatie stond beter, Victoria kreeg weinig kansen, ondanks meer balbezit. De Quickers waren aanvallend nog wel dreigend, maar vandaag niet goed genoeg om veel te creëren.
Tien minuten voor tijd brak Victoria de ban. Een diepe bal van achteruit zette de spits alleen voor doelman Luca, die de 2-1 niet kon voorkomen.
Quick speelde daarna vol op de aanval, maar de gelijkmaker wilde niet meer vallen.

Victoria voetbalde vandaag war gemakkelijker dan Quick, maar met wat meer rust aan de bal en betere keuzes maken aan de bal had er zeker meer ingezeten vandaag.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Buitenboys, een mooie kans om ons te revancheren!