Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Het sneeuwt en het is koud deze zaterdag. De wedstrijd AFC Quick 1890 14-1 S.O. Soest 14-1 staat op het programma.

En we zijn los. Belal met de kans na een  pass van Joep, maar redding van de keeper. Daarna een bal van Moad naar Tijn, beetje slordig en keeper klemvast. Luka en Koen blijven maar achterin tikken en steeds daarna foute lange ballen van achteruit. Belal mooie actie, de bal diep op Moad en stifje langs de keeper goaaal 1-0 Quick. Tijn word diep gestuurd en jammer naast. Koen, Belal en Ilias eruit en Jack, Lode en Ties erin. En Moad weer diep gestuurd, mooie actie en binnenkant paal erin goaaal. Belal twee man voorbij en Ilias naast hem, tikt hem diep en voor, goed verdedigd: corner! Moad op Koen en net niet met de kopbal. Bal op Ilias en hij rent zijn verdediger eruit, maar weer verdedigd. Corner van Belal en Luka kopt hem net niet en de bal blijft liggen, kluitje in de 5, Luka legt de bal op Koen en die schiet, maar weer geblokt. Jammer! Dan Moad met een diepe bal op Tijn. Tijn staat een op een, hij sprint er langs, maar schiet net naast, jammer! Rust.

De tweede helft is begonnen en iedereen is een beetje opgewarmd, want in de rust zijn we naar de kleedkamer gegaan. De eerste paar minuten gingen niet zo goed en iedereen had het koud, maar het spel ging gewoon veder. Scott geeft de bal op Koen, Koen passt hem naar Ties en Ties dribbelt. Ah jammer, net uit verdedigd. Er zijn nog een paar minuten te gaan. Luka begint te liggen na een lange rush. Hij wordt eruit gehaald en Joep komt erin. Het spel gaat gewoon veder. De laatste minuten gaan niet goed. Moos gaat ook op de grond liggen en Scott gooit de bal uit. Een domme fout van Scott, want hij geeft een corner weg. Soest neemt de corner en het zal toch niet....  Goed uitverdedigd van Moos, die weer was opgestaan. We schieten de bal naar voren en de scheids fluit af. De tweede helft was nog slechter dan de eerste, maar Quick wint met 2-0 van S.O. Soest.