Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Het is zaterdag en dat betekent natuurlijk een nieuwe wedstrijd. Het is tegen de club DOSC en ze lijken een goed team. Dit belooft een leuke en vermakelijke wedstrijd te worden. De scheids fluit en de wedstrijd begint. Bobbie is aan de bal, hij geeft een mooie bal op Ilias en die wordt neergehaald. Penalty! Belal mag hem nemen en trapt ijskoud de bal het hoekje in 1-0. Een paar minuten later waagt Bobbie een schot en komt de bal met een gelukje terecht bij Lode en die tikt hem simpel binnen 2-0. Er komt een ingooi van DOSC en ze verliezen de bal achterin. Belal profiteert ervan en loopt 1 op 1 op de keeper en tikt hem kalmpjes via de paal erin. Een paar minuten later krijgt Moad de bal diep ingespeeld en loopt 1 op 1 op de keeper en oehhh. De bal belandt op de buitenkant van de paal. Jammer! De scheids fluit voor de eerste helft en de jongens gaan met een goed gevoel de rust in!

Het spel hervat weer…. En we gaan meteen verder! Tijn krijgt de bal diep en schiet... 4-0. Dan een vrije trap net buiten de 16. Belal neemt en neemt hem heel mooi, 5-0. Tijn dribbelt naar het doel en schiet heel hard, maar op de paal. En nu wél Tijn, 6-0, goed binnengeschoten. Daarna weer Tijn 2 keer, 7-0 (direct na de aftrap van DOSC) en 8-0. En daar is Tijn alweer, 9-0 (alweer direct na de aftrap). Ilias wordt omver gebeukt van links en rechts! Luka geeft iemand een schouderduw waaruit een ruzie(tje) komt. Moad krijgt de bal bij een corner van Bobbie en schiet de bal geweldig onderkant lat binnen, 10-0. DOSC slaat terug uit een corner, die mooi wordt binnengekopt 10-1. Quick moet door voor nog meer doelsaldo! Tijn nog een keer voor de 11-1. Quick domineert op het middenveld. Tijn onderschept de bal na een foute pass en het is 12-1.

De scheidsrechter fluit en de wedstrijd is klaar! Weer een goede overwinning. Volgende week een zware bekerwedstrijd tegen Hoogland 14-1, maar we hebben er zin in!