2 - 5

AFC Quick 1890 JO17-1

14 september 2021 19:30

Onbekend

Afgelopen dinsdag heeft AFC Quick JO17-1 een oefenwedstrijd gespeeld bij DVS’33. Na een vrije zaterdag, door het terugtrekken van een tegenstander uit de bekerpoule, hadden de spelers wel weer zin in een potje voetbal!

Met 14 spelers (Mervan en Mo waren licht geblesseerd en werden gespaard) in de selectie werd er om 19.37 uur afgetrapt op een prima vers gemaaide grasmat. Luca, Thijn, Ryan, Burak, Emre, Ralph, Siam, Wasim, Kymani, Efe en Markus startten in de basis, Mo, Berend en Issam startten als wissel.

Van meet af aan was het een open wedstrijd, met twee ploegen die het tempo hoog probeerden te houden en op de aanval speelden. Na ruim 10 minuten waren het de Amersfoorters die de leiding namen. Op aangeven van Burak wist Wasim de 1-0 te maken. Even later werd het ook 0-2. Efe ontfutselde de bal van een DVS-er en bediende Markus, die ook weer een goaltje meepikte. Kort voor rust maakten de Ermeloers de aansluitingstreffer. De aanvoerder stak onze helft over, legde de bal enigszins gelukkig terug op een aanvaller, die de bal onder Luca doorschoof. Nog korter voor rust was het Ralph, die de marge weer op 2 zette. Na een actie en een 1-2’tje in de 16 met een tegenstander schoof hij de bal in de verre hoek.

Met Mo, Berend en Issam als 3 verse krachten in het veld bleef het spelbeeld hetzelfde. Quick bleef de meest gevaarlijke ploeg. DVS had het een en ander aangepast in de speelwijze en probeerde zo Quick wat meer onder druk te krijgen. Quick liet dat niet gebeuren en kwam zelfs op 1-4 via Markus, door goed samen druk zetten van de roodzwarte brigade. DVS deed direct wat terug, door goed gebruik te maken van de ruimte die ze kregen, 2-4. Het slotakkoord was voor Quick. Een geweldige dieptepass van Mo werd op waarde geschat door Issam, die in tweede instantie de doelman wist te passeren: 2-5.

Mooi potje voetbal tussen twee sportief strijdende teams, een goede opmaat voor de “bekerpoule-finale” van komende zaterdag, tegen buurman Roda ’46. Bij winst of een gelijkspel bekert Quick door! We spelen om 15.00 uur op veld 4, u bent van harte uitgenodigd!