Bavoortseweg 2
3833BM
LEUSDEN
tel. 033-4940689

Alle ingrediënten waren aanwezig om er bij de eerste derby van dit seizoen een leuke middag van te maken in Leusden. Van de geblesseerden was een aantal spelers fit genoeg om te starten. Bij de aftrap mocht de pupil van de week voor Roda'46 het eerste doelpunt maken.
Zoals vaker dit seizoen kwam de tegenstander al snel op een 1-0 voorsprong. De geschiedenis herhaalde zich. Gelukkig redde Justin bekwaam op een inzet in de korte hoek, waardoor hij een grotere achterstand voorkwam. Ook nu weer in de achtervolging en evenals bij Fortius lukte het om in de eerste helft op gelijke hoogte te komen. In een periode dat Quick het voor het zeggen had wist Sinan uit een hoekschop de bal in het net te werken:

Nog voor rust kwam Roda'46 toch weer op voorsprong. Een hoekschop werd bij de tweede paal teruggekopt en vervolgens ingetikt door een vrijstaande speler van de thuisclub.
Bij aanvang van de tweede helft een aantal wissels aan Quick-zijde. Jasper van der Horst verving de geblesserd geraakte Justin ten Brink als doelman, Govanni Maas kwam in de ploeg voor Thomas Baake en Tijl Berings was de derde speler uit onze JO19-1 die als vervanger van Ruben Pampus zijn opwachting maakte. Vincent Caesar had als spits al een basisplaats bij de start en deed het verdienstelijk. In de  in de eerste helft bracht hij na een goede actie Ruben Pampus in stelling om te scoren, maar diens inzet was te zacht.
Het elftal was zonder meer van goede wil, maar na de pauze vielen er weinig tot geen kansen de noteren van Quick-zijde, terwijl Roda'46 meerdere keren gevaarlijk werd. Gelukkig stond Jasper vaak op zijn post, maar toch werd hij twee keer verslagen, waardoor opnieuw een 4-1 nederlaag werd geleden. Gezien de kansen voor Roda'46 terecht.

Komende zondag komt Rivierwijkers naar Dorrestein. Hopelijk worden dan de eerste punten gepakt.

Opstelling AFC Quick 1890: Justin ten Brink (Jasper van der Horst), Sinan Mahmutugullair, Sander van Amstel, Roy Ouwerkerk, Cedric Kapelle, Michiel van Etten (Sem Kooistra, Sabir Lemaalem), Thomas Baake (Govanni Maas), Khalid Benali, Ruben Pampus (Tijl Berings), Vincent Caesar, Karim Bouhssina