Wildbaan 2
3956VZ
LEERSUM
tel. 0343-452718

De uitwedstrijd tegen HDS 19-1 speelt Quick 19-2 in het prachtige nieuwe uittenue, uiteraard met dank aan sponsoren. Met 14 fitte spelers uit de kleedkamer gekomen voor de wedstrijd van 14:00h op het hoofdveld. Het eerste half uur ging het gelijk op en waren er over en weer wat kleine kansen. De 19-2 speelde redelijk verzorgd voetbal en wellicht was HDS wat geïmponeerd door de aan de Engelse topclub gelijkende shirts. In de 35e minuut wist HDS onder de druk uit te komen met een goede counter en stond de 1-0 op het scorebord. Daarna zag HDS mogelijkheden en werd Quick steeds verder terug gedrongen. De rust werd gehaald met de 1-0 stand en net als bij Spakenburg was er thee beschikbaar in de kleedkamer.

Met Jessy op het middenveld ging Quick voortvarend van start in de 2e helft. HDS had echter steeds vaker het betere voetbal in huis en durfde gestaag de balsnelheid op te voeren. Precies daar zat de crux in de 2e helft. Het snellere spel van HDS en de daarop volgende te late tackles van Quick leverden uiteindelijk 2 gele kaarten op van de strenge maar zeer goed leidende scheidsrechter. Het ondertal was niet houdbaar ondanks geconcentreerd en met inzet verdedigen. De onvermijdelijke 2-0 stond dan ook na enkele goede reddingen van de keeper en enige gemiste kansen van HDS op het scorebord. Als klap op de vuurpijl werd door de 19-2 nog een derde kaart geïncasseerd, maar omdat de andere 2 inmiddels weer het veld in mochten lukte het om verdere schade te beperken. De neutrale toeschouwer zag een leuke wedstrijd die uiteindelijk terecht door het beter voetballende HDS werd gewonnen. Werk aan de winkel voor de trainers en spelers aangezien volgende week Roda naar de Dorresteinsesteeg komt.