Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Voor de tweede keer dit seizoen stonden Baarn 19-1 en Quick 19-2 tegenover elkaar. Draaide de eerste ontmoeting uit op een gelijkspel door een penalty voor Baarn in de laatste minuut waren vandaag ook de strafschoppen bepalend.

In de eerste helft was Quick 19-2 duidelijk de bovenliggende partij. Er werd weinig weggegeven en na een half uur stond Quick 19-2 op een comfortabele 2-0 voorsprong door goede goals van Erben en Milan. De aanvallende tactiek betaalde zich uit en een duidelijke overtreding in de 16 gaf via elf meter kans op 3-0. De keeper van Baarn pakte echter de bal uit de hoek en dus geen kans een rebound. Vervolgens heeft de 19-2 voldoende mogelijkheden gehad om de wedstrijd voor de rust te beslissen.

Tijdens de rust werd de 2-0 ruststand besproken en ook de verwachting dat Baarn het er niet bij zou laten zitten. Compact blijven spelen en alert blijven was de opdracht. Baarn kwam duidelijk feller en beter voetballend uit de kleedkamer en wist een penalty te "versieren". De 2-1 gaf de Baarnse spelers extra energie en ondanks dat ze een groot deel van de 2e helft met een man minder speelden wisten ze een tweede goal te maken na een onoplettendheid in de verdediging van de 19-2. De resterende tijd werd over en weer geprobeerd de 3 punten binnen te halen maar voor beide elftallen begon de vermoeidheid door het tekort aan wisselspelers zijn tol te eisen.

Wederom een gelijkspel wat op papier geen onaardig resultaat is. De tweede helft in het voorseizoen en de eerste helft van vandaag bij elkaar opgeteld bieden perspectief voor de uitwedstrijd in de tweede helft van de competitie.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!