Wethouder Koolhaasweg 4
1191EB
OUDERKERK AAN DE AMSTEL
tel. 020-4963502

De stemming in de spelersbus was opperbest op de terugweg naar Amersfoort. Geen wonder, want door een mooie overwinning bij Ouderkerk werd er teruggereden met 3 punten in de tas. Karim Bouhssina scoorde de enige treffer en was daarmee matchwinner.
Ook fijn,  onze geroutineerde invaller doelman Thijs Janssen hield de nul.

Wie zondag aanwezig was bij SV Ouderkerk zag dat het eigenlijk een wonder was dat er in deze wedstrijd slechts 1 doelpunt werd gescoord. Zowel onze rood-zwarten als de thuisclub kregen nogal wat kansen op een treffer. In de eerste helft was Quick, met de wind in de rug, heer en meester en verzuimden onze spelers het net te raken. Een 0-0 ruststand was het resultaat.
Na de pauze (met wind tegen) was het grote overwicht weg, maar na ongeveer een kwartier wist Karim met een bekeken bal de 0-1 aan te tekenen. Ouderkerk moest (en ging) vervolgens op jacht naar de gelijkmaker. Gaandeweg de wedstrijd bleek eens te meer de klasse van Thijs Janssen en verrichtte hij enkele prachtige reddingen. Het droeg bij aan geloof in eigen kunnen bij onze spelers, waardoor de voorsprong over de streep kon worden gehaald en de goed leidende heer Puts de eindstand kon invoeren op het wedstrijdformulier.
"Meer dan verdiende overwinning. Enig minpuntje dat de score veel hoger had moeten uitvallen! Maar 3 pounten zijn binnen!" was de reactie van hoofdtrainer Kevin de Liefde op Instagram.
Nog vermeldenswaard dat deze middag zowel Mitchell de Vos als Thomas Baake weer fit genoeg waren om in ieder geval in de basiself te starten en na hun blessures in ieder geval minuten konden maken. Met nog 14 wedstrijden te gaan in de komende maanden blijft het voor de groep een uitdaging om geen blessures of corona op te lopen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!