Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Na de in alle opzichten moeilijke uitwedstrijd bij FC Abcoude was onze selectie erop gebrand om het seizoen op een goede wijze af te sluiten in de thuiswedstrijd tegen Vreeswijk. Door blessures, vakantie en werk waren er nogal wat spelers niet aanwezig, maar het team dat in actie kwam liet vanaf de aftrap zien waar het voor speelde. Waar Quick in de uitwedstrijd, ondanks de vele kansen, niet wist te scoren, kwam het deze wedstrijd al binnen een kwartier op een 1-0 voorsprong te komen toen Cedric Kapelle in vrije positie kon intikken. Hierna werden een aantal kansen niet benut, totdat Khalid Benali uithaalde en daarmee zijn eerste ster behaalde op voetbaluitslagen. (25 geregistreerde treffers). Nog voor de pauze kwam onze elf op een 4-0 voorsprong door achtereenvolgende doelpunten van opnieuw Khalid Benali en Karim Bouhssina. Onze doelman Thomas Mosterd werd in de eerste helft niet op de proef gesteld door de bezoekers.
Het publiek had na rust amper de plek langs de lijn of tribune ingenomen toen aanvoerder Sander van Amstel de 5-0 aantekende. In de verder sportieve wedstrijd kreeg Karim Bouhssina een rode kaart van de heer Van Genderen voor een sliding op de keeper. Met tien man wist Quick toch nog uit te lopen naar 7-0 door opnieuw twee treffers van Khalid Benali, waarbij zijn vierde van de middag de mooiste was.  Daarvoor kreeg Vreeswijk een goede mogelijkheid om tegen te scoren via een vrije trap op een mooie plek net buiten het strafschopgebied. Thomas Mosterd stond precies op de goede plek om de bal te redden. In de allerlaatste minuut door een eigen doelpunt van Sander van Amsterl toch nog de eretreffer voor de bezoekers. Door deze laatste treffer werd het seizoen afgesloten met een doelsaldo van 0, 45 voor en 45 tegen in 24 wedstrijden, waarin 32 punten werden behaald.
Direct na afloop van de wedstrijd bedankte bestuurslid technische zaken Marcel van Barneveld vertrekkend hoofdtrainer Kevin de Liefde op het veld met een bos bloemen voor zijn rol de afgelopen seizoenen. Kevin sprak de spelers vervolgens toe en memoreerde aan de stroeve seizoenstart en de periode na de winterstop, waarin jeugdspelers werden ingepaste en Quick op een positieve wijze in het nieuws kwam door leuk spel en goede uitslagen. Alle reden om het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet te zien.

In de derde klasse D werd Sporting'70 kampioen en degradeerde Fortius naar de vierde klasse. FC Abcoude, Zwaluwen Utrecht en VVZA gaan nacompetitie spelen voor promotie, PVC en Rivierwijkers proberen via de nacompetitie er juist in te blijven.