Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Daar zijn we dan, de eerste wedstrijd van de nieuwe seizoenshelft is begonnen. We hebben een mooi affiche. AFC Quick tegen SO Soest. De aftrap wordt genomen door Quick en je ziet al gelijk wie het meest de bal heeft. Quick blijft kansen creëren, maar ze gaan er tot nu toe niet in. Koen speelt een mooie bal op Moad, en die speelt de keeper uit en scoort. 1-0 Quick. Of toch niet. De grensrechter heeft buitenspel gezien van Moad en dus blijft de stand op 0-0. Daar komt Quick van de zijkant via een mooie combinatie en de bal komt terecht bij Ties, die geeft de bal voor en Jack kopt de bal binnen. 1-0 Quick. Volgende kans, Koen stoomt langs de linkerkant en met een gelukje komt de bal bij Tijn. Die schiet de bal spectaculaire met een omhaal binnen. 2-0 Quick. De scheidsrechter fluit af en het is rust. 2-0 Quick

En de eerste tweede helft van de nieuwe competitie is begonnen! Quick 2-0 voor. Quick speelt veel beter, maar het lukt maar niet om af te maken. Heel veel kansen, en daar dan opeens Tijn met de 3-0! En daar blijft het niet bij, want Moad schiet kort daarna ook nog is de 4-0 binnen. Daarna verslapt het spel wel heel even, maar niet meer wanneer Belal de 5-0 binnenschiet! Nog steeds heel veel kansen, waaronder veel niet te missen kansen die toch worden gemist. Maar dan wordt Tijn diepgestuurd, hij is niet zelfzuchtig en legt breed, waardoor Jack uiteindelijk toch de 6-0 kan maken! Nu wil Pepijn scoren, maar de eerste keer gaat het heel erg fout, een 1 op 1 tegen de keeper aan! Moad kort daarna met een hele mooie dribbel en geeft hem aan Bobbie die van dichtbij zijn allereerste goal van het seizoen kan binnenschieten! 7-0. Quick is hiermee nog lang niet klaar en nu maakt Tijn zijn hattrick, om een goede wedstrijd compleet te maken. 8-0. Pepijn krijgt nog steeds veel kansen, maar uiteindelijk scoort hij via de kluts de 9-0.
De wedstrijd zit erop, goed begin van de nieuwe competitie!