Laan van Duurzaamheid 10
3824DZ
AMERSFOORT
tel. 033-4565077

Op zaterdag ochtend om 10:15 begon de wedstrijd Nieuwland tegen AFC Quick Quick. Jasper deed mee als invaller, omdat we een aantal spelers misten. Quick begon verdedigend niet zo goed, maar we kwamen aanvallend er langs met een diepte pass op Tijn en Tijn gaf hem door aan Jasper. Jasper dribbelt langs de keeper en schiet hem erin! Quick begon iets beter te verdedigen en er kwam weer een pass op Tijn, die hem weer op Jasper gaf en die kon hem er in tikken. 0-2! Quick had de bal weer afgepakt en de bal werd alweer diep gegeven op Tijn en Tijn geeft hem weer af aan Jasper en hij tikte hem erin voor de 0-3! Quick had de bal en dit keer werd hij niet op Tijn gegeven, maar op Belal. Die gaf hem met een splijtende pass aan Jasper en hij schoot de 0-4 erin! Quick had meer de bal dan Nieuwland en krijgen een corner. Belal trapt hem goed voor en de keeper laat hem uit zijn handen glijden, waardoor het een intikkertje was voor Luka. 0-5! Het fluitsignaal klinkt en het is rust.

In de rust heeft Quick instructies gekregen om te variëren in de opbouw. Bij codewoord ‘Nous’ en ‘Frenkie’ zouden deze variaties uitgevoerd worden. Er wordt door Nieuwland afgetrapt voor de tweede helft. Quick vindt het moeilijk om de bal lang in de ploeg te houden en voetballen gaat niet veel beter dan in de eerste helft. De variaties in de opbouw worden uitgeprobeerd en het codewoord ‘ Nous’ wordt gebruikt, waarbij Moos het middenveld op komt en de buitenspelers inzakken. Dan een hele mooie aanval van Quick met veel combinaties en Ties schiet dan net voorlangs. Jammer! Jasper komt er tijdens tweede helft weer in. Quick krijgt een vrije trap, Jack schiet hem tegen de paal, maar Jasper is scherp en schiet de bal hard tegen het net. 0-6! Even later schuift Jasper er nog een in het hoekje binnen: 0-7,  zijn 6de goal deze wedstrijd!! Dan fluit de scheidsrechter af en is de wedstrijd afgelopen.