Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

AFC Quick-Spakenburg gaat zaterdagochtend 9:00 van start. Het begin van de 1e helft is best slordig en bal is vaak buiten de lijnen.
Dan is er een goede diepe bal op Belal, die geeft voor en Tijn prikt hem erin, maar dat had de grens anders gezien en die zegt buitenspel: het blijft 0-0. Bobbie probeert het een keer van ver, maar de keeper weet het schot net te houden. Nu wordt er nog een keer gescoord, maar weer buitenspel. Quick speelt de bal goed heen en weer en maakt de tegenstander moe. Tijn pakt de bal af van centrale en geeft voor op Belal en die scoort, 1-0. Niet lang daarna geeft Belal de bal door het midden en Jack die hem erin schiet 2-0. Quick begint nu steeds sterker te worden en er komen meer kansen. Jack geeft voor en Tijn schiet net over de lat.
Klein foutje achterin bij Quick, maar dat loopt gelukkig goed af. 1e helft is afgelopen 2-0, Quick had 4 goals voor kunnen staan als de grens mee zat.

2e helft: een goede dieptebal vanaf rechts zorgt ervoor dat Tijn en Lode met z’n tweeën op de keeper afgaan, maar Lode stond buitenspel en laat hem aan Tijn en die schiet binnen. Intussen heeft de vlagger van Spakenburg al 3 goals afgekeurd. Spakenburg is het helemaal kwijt: Tijn weet de bal te onderscheppen van de centrale verdediger en hij rent de hele verdediging van Spakenburg eruit, hij schiet hem hard de hoek in. Daarna een goeie aanval met Jack die de bal binnenschiet, Quick blijft maar gaan en weet niet lang daarna 6-0 te maken via Tijn na een voorzet van Jack. Tijn blijft maar scoren, hij maakt ook nog de 7-0. Een goeie dieptebal van Belal op Koen zorgt ervoor dat Koen voorbij de verdediging stormt, hij trekt voor en weer Tijn met de 8-0 en zijn 5e goal! Dan een corner die bij Ties komt, die schiet tegen Koen zijn hoofd aan en 9-0! Ilias maakt daarna met buitenkant rechts de 10-0! Dan schiet Ties een afvallende bal net over de kruising heen, jammer. Moad pikt zijn goaltje ook mee en de wedstrijd eindigt in 11-0!

Hele goede pot, volgende week voor de 5e keer dit jaar tegen Soest.