Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

De thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer was de 3e wedstrijd op rij tegen een elftal uit de top-4 van de ranglijst. Waar gelijkgespeeld werd tegen Roda'46 (0-0), geflatteerd verloren werd bij SV Ouderkerk (2-0), bleef ons elftal ook tegen FC Aalsmeer met lege handen achter. Evenals de vorige weken was ook deze middag het verschil in punten op de ranglijst niet waarneembaar. Waar Quick voor rust een aantal keren de kans had de score te openen, met name via de rappe Karim Bouhssina via de linkervleugel, liet men het na om de trekker over te halen. De bezoekers wisten voor rust één keer gevaarlijk te worden, maar ook zij scoorden niet, waardoor beide elftallen met een 0-0 stand de kleedkamer opzochten.
Direct na rust zochten onze roodzwarten, naar het favoriete doel spelend, de aanval en was er opnieuw een mogelijkheid de score te openen. Na deze eerste periode werd het veldspel wat rommelig van Quick-zijde en werd het heft een beetje uit handen gegeven. FC Aalsmeer profiteerde van onvoldoende ingrijpen door meerdere verdedigers. Met een gepaatst schot van buiten de 16-meter tekenden zijn de 0-1 aan. Compleet tegen de verhouding in. Gelukkig pakte Quick de draad goed op en werd getracht de gelijkmaker te forceren. Volgens "kenners" langs de lijn ontbrak het "gochme" hier een beetje bij, waardoor niet alle keuzes die gemaakt worden even gelukkig waren. Toch mocht het een wonder heten dat de doelman van de bezoekers niet werd gepasseerd. Hij was daar zelf overigens debet aan, want hij redde enkele keren fraai, waaronder een keer een inzet van dichtbij in de doelmond. Toen de heer Kheeliram uit Leidscheveen affloot stond ons elftal opnieuw onterecht met lege handen.

Tijdens deze wedstrijd speelde ons eerste elftal met rouwbanden en werd vooraf 1 minuut stilte in acht genomen om Setrak Kaplan te herdenken. Setrak, voormalig teamleider, voetballer en vader van 2 voetballende zoons, kreeg 15 november tijdens zijn werk een hartaanval en overleed. Een In Memoriam van Setrak Kaplan staat op onze website.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!