Met mooi resultaat de winterstop in (4-0)

Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Ondanks de kou was het een mooie zondagmiddag op Dorrestein. Onze roodzwarten wisten in een aantrekkelijke wedstrijd opnieuw 4 keer te scoren en voor de 4e keer deze competitie de 0 te houden, waardoor 3 punten werden toegevoegd aan het puntentotaal.

Evenals de afgelopen weken was het Karim Bouhssina die de verdediging van de bezoekers een aantal keren te snel af was. Al in de tweede minuut leidde dat tot een enorme kans, maar Karim schoot voorlangs. Ook HOV/DJSCR kreeg al snel een mogelijkheid, maar het schot ging hoog over. Na een periode van aardig veldspel van beide ploegen was het Karim Bouhssina die de 1-0 op het scorebord bracht door in de zestien uit te halen en de doelman te passeren. Het werd 2-0 na een rush van Michiel van Etten vanaf de middenlijn tot in het strafschop gebied, waar hij een combinatie maakte en vervolgens zelf afronnde. Op dat moment dachten we, gezien de loopactie en de combinatie, het doelpunt van de middag. Dat doelpunt van de middag werd echter een kwartier na rust gemaakt, toen Karim Bouhssina op onnavolgbare wijze vanaf een onmogelijke plaats op de achterlijn rechts voor het doel de bal in het doel schoot. Terecht was hij de gevierde man. Ondanks de stand bleven de bezoekers uit Crooswijk ook voetballen, zonder dat dit overigens tot kansen leidde. Niels Hannessen werd vanmiddag niet op de proef gesteld, mede omdat zowel de verdediging als het middenveld van Quick goed functioneerde. In blessuretijd profiteerde Roan de Graaf van een slorigheid in de verdediging van HOV/DJSCR. Hij kon hierdoor de bal oppikken, vrij op doelman afgaan en koelbloedig afronden. Een mooie beloning voor zijn goed spel van de afgelopen weken. Toen de uitstekend leidende heer Wateler affloot stond er een prachtige stand op het scorebord. Niet alleen deze uitslag, maar ook het vertoonde spel in de afgelopen 5 wedstrijden zijn reden om met een goed gevoel de winterstop in te gaan.