Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Daar waar onze hoofdmacht in de vorige thuiswedstrijd tegen APWC alom lof oogstte waren er vandaag na afloop met name vraagtekens over de eerst helft. Vanaf de zijlijn leek het alsof Amsvorde een overtal had in het veld en de bezoekers mochten doen wat ze wilden. De 0-3 ruststand was niet eens geflatteerd te noemen. Overigens had doelman Kyle Willemse niet te klagen dat hij slechts een gele kaart kreeg toen hij Vincent Caesar buiten het strafschop gebied onderuit haalde toen hij alleen op het doel afging. Het was met een afstandschot van Nick Koller één van de weinige wapenfeiten van Quick in de eerste helft.
In de pauze wisselde onze technische staf twee keer en zagen de toeschouwers na rust een thuisploeg die met beleving speelde en toonde op zoek te zijn naar aansluiting met de bezoekers. Al vrij snel liet Vincent Caesar de verdedigers van Amsvorde zijn hielen zien en rondde hij zijn spurt fraai af. Het Quick-publiek op de tribune ging er voor zitten, want mogelijk was dit de inleiding tot een inhaalslag. Die kans werd kleiner toen de zwart-witten uit een uitval de 1-4 wisten aan te tekenen, maar nam weer toe toen Khalid Benali wist te scoren. Gezien de veldverhouding in de tweede helft leek de aansluittreffer in de lucht te hangen. Met het inbrengen van Roan de Graaf werd het aanvalsspel gevarieerder en gevaarlijkers, maar in plaats van het verkleinen van de achterstand met een treffer van Quick kon Amsvorde op heel gelukkige wijze de marge toch weer verhogen. Een afstandschot belandde via het lichaam van Sander van Amstel onhoudbaar voor Niels Hannessen in de uiterste hoek. Een toegekende strafschop wegens hands werd vakkundig ingeschoten door Khalid Benali. Dichterbij kwam Quick niet. Vlak voor tijd wisten de Nimmerdorbewoners zelfs een 6e treffer te scoren, waardoor zij de punten mee naar huis namen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!