Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Het is half 2 en er wordt afgetrapt voor de wedstrijd Quick tegen IJsselmeervogels. Het tempo ligt laag aan het begin van de wedstrijd, maar het balbezit is voor IJsselmeervogels.

De aanvaller van IJsselmeervogels komt met de bal in de zestien, Koen houdt hem iets te opzichtig vast en de aanvaller gaat naar de grond, penalty. De centrale verdediger van Vogels tegenover Aaron en Aaron wordt de verkeerde hoek ingestuurd, 0-1 IJsselmeervogels. Na de penalty raakt Quick de focus kwijt en neemt IJsselmeervogels steeds meer de wedstrijd over.

IJsselmeervogels krijgt steeds meer kansen, maar Aaron staat goed te keepen dus het blijft 0-1. De wedstrijd wordt aan het eind van de 1ste helft steeds fysieker en minder voetballend, maar de scheids laat veel doorspelen. Quick komt de laatste paar minuten meer in de wedstrijd en komt een paar keer goed door via de linkerkant. Het levert een paar kleine mogelijkheden op en Quick komt steeds dichterbij, maar dan fluit de scheids af voor de rust.

En we gaan weer door met de 2e helft. De controle over het spel wat Quick aan het einde van de eerste helft had, is helaas niet meegenomen naar de 2e helft. Zo zijn er hier en daar wat slordigheidsfoutjes, maar die foutjes worden gelukkig wel hersteld door Quick. Zo wordt er een corner weggegeven aan Vogels en ze maken goed gebruik van die corner, want die wordt goed ingekopt door de centrale verdediger die ook de 0-1 maakte. 0-2 voor vogels.

Quick geeft niet op ze blijven zoeken naar die goal. Er wordt mooi gecombineerd door Quick, alleen komt er helaas weinig gevaar uit. De verdedigers van Vogels ruimen de hele tijd goed op, maar zo doen ze dat aan de andere kant ook. Alleen hebben de verdedigers van Quick het drukker met opruimen, want Vogels maakt het de verdedigers van Quick niet makkelijk.

Zo is er weer een gevaarlijke aanval van Vogels met een schot en rebound... Aaron redt mooi tot 2 keer toe! Aanvaller van Vogels telde hem al, maar het blijft 0-2. Quick blijft maar zoeken naar die goal, alleen ze hebben het moeilijk met de verdediging van Vogels. Er is weinig gevaar meer van beide kanten op het einde en dan fluit de scheidsrechter af.

Volgende week tegen de koploper PVCV. Voor ons gaat dat nog een spannende wedstrijd worden en voor de tegenstander waarschijnlijk een minder spannende wedstrijd, want die hebben het kampioenschap al te pakken.