Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717470

Het is de twee na laatste wedstrijd van het seizoen en er wordt afgetrapt om 5 over tien uit tegen Hercules. De KNVB scheids is niet op komen dagen en dus gaat een ouder van Hercules fluiten, die wel vaker scheidsrechter is.

In de eerste 10 minuten gaat het spel heen en weer en moet Quick het hebben van de omschakeling. Hercuels speelt met een mannetje meer op het middenveld en ze willen daar een overtal creeëren. Hercules heeft de bal, maar de spelers hebben moeite om er doorheen te spelen. Als Quick onderschept, hebben ze veel ruimte. Dan een mooie actie van Jasper en de bal komt voor, maar Moad komt net tekort..

Quick probeert een blok te vormen achterin en dan op de counter toe te slaan. Het lukt een paar keer om vooruit te komen, maar het levert geen doelpogingen op. Hercules krijgt ook kansen en schiet een keer net over de goal van Aaron heen. Hercules heeft dan wel een goede aanval, waarbij de bal voor wordt gegeven en binnengekopt. 1-0. Vlak daarna is het rust.

En we gaan weer verder. Een bijzondere wissel bij Hercules, een speler die de eerste helft nog in het veld stond gaat nu keepen. Tijn maakt goeie actie, maar wordt gevloerd. Had een gele kaart moeten zijn, maar is niks. Quick is steeds sterker en creëren veel kansen, maar tot het scoren komen ze nog niet. Hercules wordt ook gevaarlijk zo scoren ze bijna de 2-0, maar Quick komt goed weg en het blijft 1-0.

En daar komt Quick weer. Mooie bal van Moad naar Tijn, maar die weet hem er niet in te krijgen door een mooie redding van de keeper. Hercules komt weer met een enorme kans, maar Quick komt hier toch goed mee weg. Ondertussen is de bal verwisseld, doordat er wat losse vellen aan bal hingen. Daar komt Quick weer via Jasper dit keer. Die geeft hem voor op Jack en die kan binnen schieten, maar nee op de lat! De rebound komt voor Belal zijn voeten en die schiet hem net over de lat heen... Dit is echt pech!

Daar komt Quick met nog een aanval. Pepijn legt de bal met veel gevoel achter de verdediging. Tijn krijgt hem niet lekker mee en besluit te schieten, maar raakt hem niet goed. De laatste minuten gaan in en een speler van Hercules speelt de bal terug naar de keeper. Die pakt hem vast en iedereen roept dat het een terugspeelbal is, maar de scheidsrechter vindt van niet. Het zit erop Quick verliest met 1-0.

Jammer, op naar volgende week thuis om 13:30 tegen IJsselmeervogels!