3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Het is half 1 en Quick trapt af.

Quick begint sterk aan de wedstrijd en tikt goed rond. Uiteindelijk komt Volendam ook goed in het spel en krijgt het een grote kans, maar Aaron maakt een goede redding, nog steeds 0-0. Quick combineert goed en bereikt uiteindelijk Belal, die hem met z’n rechter mooi langs de keeper krult, 1-0! Na de 1-0 is het spel van Quick wat minder en wordt de wedstrijd wat fysieker. De scheids fluit voor veel, dus het tempo ligt laag. Quick komt uiteindelijk weer wat meer aan aanvallen toe en daardoor komt Tijn tot een schietkans, maar helaas komt die laag in de handen van de keeper. Volendam dringt meer aan en de linksbuiten maakt een actie, passeert buitenom en schiet op goal. Eerst redt Aaron nog, maar in de rebound scoort Volendam toch, 1-1. Quick is het even helemaal kwijt en kort daarna komt Volendam weer tot een aanval en schuift de aanvaller hem in de verre hoek, 1-2. Quick is aan het slapen en kort na de 1-2 fluit de scheids af voor rust.

En de wedstrijd gaat weer verder, Quick begint de 2e helft met een achterstand van 1-2. Er is dus nog werk aan de winkel bij Quick. Quick begint de 2e helft fel, waardoor de spelers van Volendam onder druk komen te staan. De Volendammers hebben het er maar moeilijk mee, want hier en daar worden wat mislukte passes gegeven door de Volendammers. Quick profiteert helaas niet van de kansen die ze krijgen. Dan draaien de Volendammers de wedstrijd ineens om, waardoor Aaron ineens veel zijn goal moet verdedigen en dat doet hij goed. Dan komt Quick weer, Tijn komt er op een gegeven moment mooi doorheen, maar dan met een mooie sliding wordt de aanval eruit gehaald. Maar Quick is nog steeds op zoek naar die gelijkmaker. Dan komt Moad met een mooie dribble langs de lijn en die steekt de bal die op Tijn, Tijn legt de bal af op Jack die hem strak langs de keeper in het hoekje legt 2-2. Maar dan komen de Volendammers ineens weer met een goede en snelle aanval via de zijkant die goed wordt afgerond 2-3. Quick is het echt even kwijt, want na die 2-3 wordt na 1 minuut weer gescoord door de Volendammers 2-4. Maar Quick geeft niet op, ze houden hun koppies omhoog, waardoor er nog wat mooie kansen ontstaan die helaas niet worden afgerond. De Volendammers komen weinig aan voetballen toe, en er wordt een overtreding gemaakt op een mooie plek voor Quick. De bal belandt in de muur en de keeper is scherp in de rebound. De Volendammers hebben het zwaar met de spanning, Quick jaagt nog steeds voor die goal. Maar dan wordt er weer een overtreding gemaakt door de Volendammers net buiten de zestien, dit keer is die wel raak! Moad krult de bal mooi over de keeper de goal in 3-4. De spanning stijgt, de druk op de schouders van de Volendammers begint erger te worden. Dat is ook te zien aan hoe zij spelen, ze combineren niet goed meer en ze schieten de bal telkens naar voren. Quick ruimt steeds goed op en probeert de gelijkmaker nog te maken. Maar dan fluit de scheids, de wedstrijd is afgelopen. Helaas geen punten voor Quick deze wedstrijd, ondanks veel goede momenten.