Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

De eerste wedstrijd van de competitie staat op het programma, AFC Quick tegen VVIJ. Dat belooft een mooie wedstrijd te worden… en we zijn begonnen. Tijn wordt weggestuurd en gaat via de rechterkant alleen op de keeper af, hij schiet… maar zijn schot wordt door de keeper over de achterlijn getikt. Belal trapt, Tijn kopt en al vroeg in de eerste helft scoort Tijn alsnog uit de corner. Quick staat al 1-0 voor! VVIJ laat hun koppie niet hangen en scoren uiteindelijk uit een mooie aanval de 1-1. Quick heeft het een beetje moeilijk en VVIJ profiteert. Dan wordt er een lange bal gegeven, Aaron zit mis en er komt een penalty voor VVIJ. 2-1. Quick staat achter. Maar dat is niet voor lang, want na een mooie actie van Moad scoort Ilias de goal uit de rebound. Het staat 2-2 en Quick gaat op zoek naar meer! Moad vanaf de linkerkant, maakt een actie en gaat twee man voorbij en Boem. Bal gaat via onderkant lat in de goal. 2-3! En dan is Quick los. Na een foute pass van de verdediging komt de bal bij Tijn, Tijn ziet dat de keeper niet goed staat en hij schiet van afstand de 2-4 binnen! Maar Quick is nog niet klaar. Er komt weer een corner en nu is Ilias degene die hem binnenkopt. 5-2. Er zijn nog een paar vrije trappen, maar die gaan er helaas niet in. De scheidsrechter fluit en de eerste helft is klaar.

We beginnen de tweede helft met een voorsprong van 5-2. VVIJ begint met een aanval en Aaron komt met de redding. De bal wordt weggeschoten door Aaron en komt nu aan de andere kant van het veld. Tijn stoomt op aan de rechterkant en geeft de bal voor. De bal komt bij Jack en die schiet hem binnen! 6-2. Tijn met een mooie sprintactie en maakt gemakkelijk de 7-2! Er komt een vrije trap voor Quick en Tijn wilt hem graag nemen, maar dat was niet zo’n goede keuze. De scheids ziet het allemaal niet meer zo goed zitten, dus haalt de aanvoerders erbij en gaat een gesprek aan. Geen gezeur meer tegen de scheids! Quick gaat door en Moad komt aan de bal en doet weer één van zijn gekke trucjes en maakt de 8-2! VVIJ ziet het niet echt meer zitten. Jasper wordt aangespeeld en schiet hem hard, maar de keeper zat er goed bij, bijna de 9-2. Daarna wordt er slecht gespeeld door VVIJ en Moad profiteert daarvan 9-2! Quick gaat gewoon nog door, Tijn krijgt de bal aangespeeld en schiet hem hard binnen, 10-2! Er worden nog een paar wissels gedaan door Thomas voor het laatste kwartier. Een speler van VVIJ wordt boos op de scheids en krijgt geel, ook niet heel slim. Jasper wil graag zijn goal maken en probeert het dan ook, maar helaas net naast. Helaas gaat de tweede helft niet perfect en komt er ook nog een tegen goal. 10-3. Een corner voor Quick en Fabian doet cobra kai moves en maakt een hele mooie goal! 11-3. Fluitsignaal, het is klaar. Quick staat na deze wedstrijd toch mooi eerste! Volgende week tegen AS’80.