Inhalen tegen Soest bij -8 graden - Voetbalvereniging AFC Quick 1890 - Amersfoort

Inhalen tegen Soest bij -8 graden

Inhalen tegen Soest bij -8 graden

AFC Quick 1890 MO17-2

3 - 0

Soest SO MO17-1

Competitie

2e klasse (2e fase) 11

Datum

14 december 2022 19:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Dorrestein
Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

x1487.jpg

De thermometer staat op -8, de halve finale Frankrijk vs Marokko is op TV, maar de échte voetballiefhebbers weten waar ze deze woensdagavond moeten zijn: AFC Quick veld 2.

Als gevolg van een aantal nare blessures heeft de MO17-2 een aantal wedstrijden moeten verplaatsen en vanavond is de inhaalwedstrijd tegen SO Soest, die we dankzij drie invalsters van de MO17-1 kunnen spelen.

Na een serieuze warming-up trappen we af en meteen is duidelijk wat de meiden willen: naar voren en scoren! Er wordt mooi gecombineerd en gepasseerd en vooral via de rechterflank volgen al snel de eerste voorzetten en doelkansen. Maar ook de dames van Soest zijn goed wakker en komen er een aantal keer gevaarlijk uit. Veel wordt al opgevangen op het middenveld, de rest door de verdediging en ook onze (verkleumde) keepster staat paraat. Na ongeveer 15 minuten krijgt het publiek - ja dat was er echt, 7 ouders, 2 zussen, 3 vrienden en de geblesseerde meiden waren er ook om hun team aan te moedigen- waar voor hun geld: 1-0! Snel daarna volgen ook de 2-0 en de 3-0 door mooie combinaties tussen de linies voor het doel.

In de rust gaan de drie thermosflessen bosvruchtenthee er in recordtempo doorheen, al is het maar om even de handen op te warmen aan het bekertje.
Na de rust schakelt Soest om naar een compacte 4-4-2, waardoor hun verdediging beter bestand is tegen onze aanvallen. De tweede helft blijft spannend met veel doelkansen voor Quick en een aantal mooie reddingen van onze keepster, want ook de meiden van Soest blijven hard werken en geven deze avond niets cadeau. Uiteindelijk aan beide zijden geen doelpunten meer en eindstand dus 3-0. Trots op onze stoere meiden!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!