4de overwinning op rij - Voetbalvereniging AFC Quick 1890 - Amersfoort

4de overwinning op rij

4de overwinning op rij

AFC Quick 1890 JO15-1

5 - 0

Sparta Nijkerk JO15-1

Competitie

Divisie 6 C

Datum

22 april 2023 10:15

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Dorrestein
Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Het is kwart over 10 en de wedstrijd AFC Quick 1890 tegen Sparta Nijkerk kan beginnen.

Quick begint goed aan de wedstrijd en al snel komt Moad vanaf links met een mooie actie naar binnen, hij passeert een paar man en schiet de bal onderkant lat erin, 1-0 Quick. Quick is eigenlijk de hele tijd beter en heeft veel de bal. Als Quick de bal verliest hebben ze die snel weer terug veroverd en we blijven daardoor veel in de aanval.

Uit de vele aanvallen van Quick komt een corner die Belal mooi bij de eerste paal geeft, waardoor Koen hem in de verre hoek binnen kan koppen, 2-0 Quick! Quick blijft aanvallen, maar wordt aan het einde van de eerste helft wel wat slordiger. Quick houdt minder lang balbezit en verliest meer duels. Daarom is het goed dat de scheids af fluit voor rust. 2-0 Quick.

De 2e helft is weer van start gegaan. Quick begint de 2e helft nog steeds een beetje slordig, maar de tegenstander weet niet goed te benutten van de slordigheidsfoutjes van Quick. Tegenstanders komen eigenlijk amper tot grote kansen toe, want de verdediging ruimt telkens goed op. Quick heeft hier en daar een paar mooie aanvallend maar helaas zonder resultaat. Maar dan komt Jasper met een mooie actie op snelheid langs de lijn. Hij geeft de bal voor, alleen de voorzet kan helaas niet goed benut worden, maar Jack krijgt de bal voor zijn fouten en blijft heel rustig. 3-0 Quick.

Dan kort daarna komt Tijn vanaf link en die geeft de bal laag voor, maar de tegenstander tikt de bal net weg. De bal komt alleen weer in de voeten van Jack terecht die de bal binnen schiet. 4-0 Quick, keeper kansloos. De tegenstanders zijn gefrustreerd en beginnen steeds meer onsportief gedrag te vertonen. Jack creëert uiteindelijk nog een mooie kans voor Tijn, die hem mooi in de korte hoek afrond. 5-0 Quick!

Scheidsrechter vindt het daarna ook wel een goed moment om de wedstrijd af te fluiten. 5-0, zakelijke overwinning van Quick. Door deze overwinning speelt Quick zich nu al definitief veilig en wordt er gehandhaafd in de divisie!

Volgende competitie wedstrijd op 13 mei om 10:30 thuis tegen IJsselmeervogels.

Moos en Jasper

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!