3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

De inhaalwedstrijd tussen AFC Quick 1890 en Hoogland gaat beginnen.

Hoogland neemt de aftrap en ze doen een kick off variant.. maar die gaat mis en de bal gaat achter. Moad onderschept de bal en hij geeft hem prachtig aan Tijn, maar die schiet helaas voorlangs. De spits van Hoogland heeft een weerwoord naar de scheidsrechter en die trekt een gele kaart! Een mooie aanval van Quick, maar die gaat mis. Nog wel een corner! Belal trapt en via een speler van Hoogland draait de bal erin, 1-0 Quick!

Moad wordt vrijgespeeld op de 16 en maakt een actie. Hij probeert te schieten, maar de bal wordt net voor de goal geblokt en daardoor een corner.  Inworp voor Quick en Belal ontvangt de bal. Hij kan alleen achteruit en speelt Scott in. Scott wordt onder druk gezet en schiet de bal richting de zijkant. De bal wordt onderschept en een voorzet van Hoogland. Een speler van Hoogland kan vrij inkoppen in de 16, maar Moos struikelt en neemt de tegenstander mee: Penalty... De tegenstander schiet de bal er goed en hard in 1-1. Ondanks de tegengoal blijft Quick goed en gedurfd voetballen. Een vrije trap randje zestien. Belal neemt hem en hij schiet onder de muur door, maar de keeper  gaat gestrekt en pakt hem helaas. De scheidsrechter fluit af voor de rust!!

De tweede helft begint, Quick 1 Hoogland 1. Hoogland begint scherp. De linksbuiten ontvangt de bal en zet een actie in. Hij versnelt richting de achterlijn en de bal wordt voorgegeven op de spits en de verdediging staat te kijken, terwijl de spits van Hoogland de bal binnen kopt. 1-2 voor Hoogland. Moad maakt een actie langs 2 man op 22 meter van de goal en schiet, maar de keeper krijgt de bal er maar net uit met zijn vingertoppen.

Quick weer aan de bal dit keer Jack met een schot, maar de keeper laat ze niet zomaar door. Quick maakt actie na actie, maar het baat niet voor ons team. Moad nog een keer met een actie, hij schiet en de bal komt op het dak van de goal. Quick weer met een mooie aanval, maar het lukt weer net niet. Hoogland blijft heel erg goed en rustig, dat doen ze netjes. Quick heeft nog zes minuut over tot het eindsignaal en ze proberen er nog iets van te maken. Quick krijgt een vrije trap van ongveer achtien meter van de goal, maar die wordt niet benut.
Het eindsignaal is er, nadat TIjn nog hard wordt aangetikt door iemand van Hoogland en de wedstrijd eindigt in 1-2 voor Hoogland.

De volgende wedstrijd tegen Hoogland winnen wij weer, maar eerst zaterdag in de competitie tegen Kampong thuis om 10:30!