Hernhuttersingel 1
3703DX
ZEIST
tel. 030-6924583

De eerste wedstrijd begint weer voor Quick in de divisie 6 tegen Jonathan. Het zonnetje schijnt en de wedstrijd begint..

Het spel gaat heen en weer totdat er twee man van Jonathan vrij komen voor Scott, maar de aanname van de speler is slecht en Scott heeft klemvast. Quick heeft nog een keer mazzel, doordat de bal van heel ver op de paal geschoten wordt door Jonathan. Quick met een corner, maar Moos kopt voorlangs. Dan komt Tijn erlangs en hij krijgt met een gelukje de bal naar Belal die op de 16 helemaal vrijstaat en Belal schiet... net naast, hele goede kans voor Quick. Dan is er een hele mooie aanval door Quick en Jasper die wordt aangespeeld. Jasper dribbelt naar binnen en geeft een steekpass met zijn linkerbeen op Jack en Jack maakt hem goed af 0-1 Quick!

Een aanval door Jonathan, maar Pepijn onderschept. Een speler van Jonathan zet een tackle in op Pepijn enQuick claimt een overtreding, maar de scheidsrechter laat door spelen en met een hoog schot gaat de bal over Scott heen. Goal Jonathan 1-1. Lange bal naar voren van Jonathan en die valt precies tussen Koen en Fabian in. De spits van Jonathan geeft een steekpass en Scott komt uit. Hij blokt de bal, maar die blijft liggen en kan door de spits in een leeg doel worden geschoten. Jonathan scoort 2-1 en het is rust.

De rust is voorbij en de tweede helft gaat beginnen. Jonathan trapt af ze en ze spelen de bal gelijk diep. De bal valt achter de laatste lijn van Quick en de rechtsbuiten van Jonathan kan vrij voorgeven. De bal valt bij de 2de paal en de spits kopt de bal met een boog over Scott erin, 3-1 Jonathan. Corner voor Johnatan en Joep red op de doellijn. Voorzet van de rechterkant en kans voor Jonathan in de 16. Scott redt, maar in de rebound is het alsnog raak, 4-1 Jonatan. Quick is het helemaal kwijt en dan valt ook nog de 5-1 voor Jonathan...

Quick herpakt zich iets en weet Jonathan iets verder van eigen goal te houden. Tijn krijgt nog een grote kans in de 16 en probeert de keeper in de korte hoek te verassen, maar hij raakt de paal. Jonathan krijgt nog een paar kleine kansen, maar weet niet meer te scoren. De laatste minuten gaan voorbij en de scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd.

Volgende week hopelijk weer beter, in en tegen De Meern.