De Hoogspanningsweg 6
9408CZ
ASSEN
tel. 0592-355262

Zaterdag 25 maart speelde de MO17-1 uit tegen FC Assen. Gert regelde voor deze verre uitwedstrijd een heuse touring car. Daaf uitzendbureau sponsorde een groot gedeelte van de rit!! Een paar geluksvogels hadden tijdens de loterij een plekje in de bus gewonnen. We kwamen wel drie minuten eerder op onze bestemming aan want we hadden wind mee.

Ook tijdens de eerste helft van de wedstrijd hadden de meiden de wind in de rug, maar bleef het tot de eerste helft 0 - 0. Er waren een aantal mooie kansen, maar helaas vloog de bal op de paal.

De tweede helft was het vechten tegen de weersomstandigheden en FC Assen. Met windstoten van wel 75 km/u was de bal moeilijk onder controle te houden. 2x vloog de bal tegen de handen van Quick en werd er een penalty en een vrije trap tegen gegeven. De bal bleef zelfs niet even stil liggen om hem te kunnen schieten. De eindstand werd 5-0. Teleurgesteld gingen we terug naar Amersfoort. Maar na een gezellige busrit van 1 1/2 uur waren de meiden de ergste frustratie wel weer kwijt.