AFC Quick 1890 VOETBALQUIZ 2017

Op vrijdag 17 november organiseert de Evenementencommissie van AFC Quick weer de befaamde AFC Voetbal Quiz. Deze quiz is voor alle leden, vrijwilligers en ouders met een leeftijd van 17 jaar en ouder.
Er zal gespeeld worden in teams van maximaal 3 personen over drie rondes met verschillende thema's. Na elke ronde zijn er prachtige prijzen te verdienen voor het team met de meeste punten. Aan het einde van de avond is er ook een hoofdprijs te verdienen, dit voor het team dat over alle rondes het beste gescoord heeft. De kosten voor elk deelnemend team bedragen €10. Hierbij zijn hapjes en een drankje inbegrepen. Het bedrag zal bij binnenkomst ge-ind worden.
Er is plek voor slechts 30 teams, dus geef je snel op!
Plaats: Quick paviljoen, aanvang: 20.15. Paviljoen is om 19:30 open. Doe je niet mee, kom dan in ieder geval een pils of wat drinken.

Inschrijven

Een team bestaat uit 2 of 3 personen. Let op: de teamnaam mag alleen uit cijfers en letters bestaan!
Bij elk teamlid invullen: Let op: velden met een * zijn verplicht. Tenminste twee deelnemers invullen: de verzendknop wordt pas actief als er voldoende gegevens zijn ingevuld. Kijk voor u op de verzendknop drukt, nog eens goed alle gegevens na! Verzonden is verzonden!
Na verzenden ontvangt de contactpersoon + de organisatie een bevestigings-mailtje.
Vragen? Mail naar evenementenafcquick1890@gmail.com

Quiz-team

Teamleden

De volgende teams hebben zich opgegeven