Jeugd Sportfonds

Jeugd Sportfonds

Problemen om de contributie te betalen?

Heeft u of kent u een kind, dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als u tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als u een uitkering hebt, zzp'er bent met te weinig opdrachten of als u als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan u helpen!

Hoe werkt het?

Een aanvraag doet u niet zelf, maar wordt gedaan door een 'intermediair'. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met u online ingediend en u hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. 

Als de aanvraag goedgekeurd is, kan uw kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wilt u een aanvraag indienen? Kijk op de website van het fonds, download de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair. 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bestaat uit een netwerk van fondsen door het hele land. U vindt de contactgegevens van het fonds bij ons in de buurt op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur te Utrecht.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. U ontvangt zelf geen geld.

Hoe gaat dat met kleding en schoenen?

U ontvangt eventueel ook een waardebon voor kleding en schoenen die ingeleverd kan worden bij Intersport van Dam in Soest. Indien de aanvraag is goedgekeurd door JSF moet dit worden gemeld AFC Quick 1890, bij Theo Petten ([email protected]) als contactpersoon van JSF. JSF meldt bij Theo dat de aanvraag is goedgekeurd voor de contributie en de kleding. De contactpersoon geeft dit door aan de penningmeester van AFC Quick 1890. 
Pas na twee werkdagen zijn de benodigde spullen via de waardebon van JSF af te halen bij InterSport van Dam. De ontvangen waardebon van JSF is dan het bewijs om te gebruiken bij Intersport van Dam.
De intermediair kan hier meer over vertellen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!