AVK Pupillen

AVK Pupillen

Let op: deze pagina betreft het AVK van 2022! Info over 2023 volgt!

Amersfoorts Voetbalkampioenschap voor pupillen

Fijn dat we het kampioenschap weer mogen organiseren op sportpark Dorrestein. Dat ook dit jaar bijna alle Amersfoortse clubs, die teams hebben in de leeftijdsgroepen JO9, JO11 en JO13, meedoen met hun teams is prachtig nieuws.  

Schema:
  • voorrondes JO13-1: dinsdagavond 7 juni
  • voorrondes JO11-1 en JO9-1: woensdagavond 8 juni
  • finales: vrijdagavond 10 juni
 

ORTHODONTIE AMERSFOORT is ook dit jaar sponsor van dit toernooi. Dankzij hun gewaardeerde steun ontvangen alle deelnemende kinderen een aandenken. Voor informatie over deze praktijk kunt u hier de website raadplegen. Tijdens de toernooidagen zullen flyers worden uitgereikt.
 
De afgelopen edities hebben alle deelnemers er een prachtig evenement van gemaakt. Plezier hebben en sportiviteit stond gelukkig voorop. Wij hopen dat dit na twee jaar corona-uitstel ook nu het geval zal zijn. “Samen voetballen in Amersfoort”, met een goede onderlinge verstandhouding, is iets waar we als Amersfoortse verenigingen trots op mogen zijn. In dit kader doen wij ook een beroep op alle belangstellenden om op positieve wijze aan te moedigen, respect te hebben voor elkaar en beslissingen van scheidsrechters altijd te accepteren.
 
Alle informatie en het volledige speelschema zal worden vermeld in het toernooiboekje (hier te zien indien bekend)
Nu alvast een woord van dank aan alle scheidsrechters, vrijwilligers en sponsoren die op welke wijze dan ook het mede mogelijk hebben gemaakt dat honderden Amersfoortse kinderen in actie kunnen komen deze week.
 
Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd terecht bij de toernooiorganisatie. Voor het toernooi via [email protected] en tijdens de wedstrijddagen in de bestuurskamer op de bovenverdieping

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!