Trimvoetbal

Trimvoetbal

Trimvoetbal: recreatievoetbal zonder competitieverplichting

Er zijn veel mensen die best wel een uurtje in de week willen (of moeten) sporten, maar dan zonder veel verplichtingen. Als je lid wordt van een voetbalvereniging, word je welhaast verplicht om deel uit te maken van één van de elftallen, die iedere zaterdag of zondag in competitieverband hun wedstrijden spelen met alle bijkomstigheden van dien.
Bij voetbalvereniging AFC Quick 1890 is daarom al een aantal jaren geleden gestart met het zogenaamde "Trimvoetbal"
Gezellig onderling een 'potje ballen' is bij vrijwel geen enkele voetbalvereniging mogelijk, terwijl dit bij andere individuele sporten wel het geval - en eigenlijk heel normaal - is, b.v. atletiek en tennis. AFC Quick 1890 biedt de mogelijkheid van trimvoetbal voor mensen die 1 keer per week hun conditie op peil willen houden en daarna onderling een partijtje willen voetballen. Omdat je als recreant niet deelneemt aan competitiewedstrijden, heb je geen KNVB lidmaatschap of spelerspas nodig. De contributie die je dan betaalt kan daarom lager zijn dan voor een normaal spelend lid.
Misschien ben jij zo’n persoon die wel 1 keer per week een 'potje wil voetballen', maar dan zonder al dat 'gedoe' eromheen. Of misschien ken je mensen in je omgeving die dat wel willen.

De vaste Trimvoetbalavond is de vrijdag, aanvang om 20:00 op veld 1

Informatie

Als je belangstelling hebt, of andere personen kent die belangstelling hebben, meld je dan aan bij de coördinator Trimvoetbal:
Remko Stoelinga, [email protected]

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!