Nieuws

Nieuws

Trainerswissel

25 januari 17:30  Tijdens de winterstop is in goed overleg besloten afscheid te nemen van Maikel Rijdes als trainer van het eerste elftal.meer »

57x gelezen

Q1 komend seizoen in actie in regio Amsterdam

8 juli 17:15  De KNVB heeft de indeling voor ons eerste elftal bekend gemaakt. Komend seizoen geen reizen meer naar Delft, Den Haag en Rotterdam.meer »

620x gelezen

Indeling eerste elftal: verre reizen...

4 juni 23:00  Dit seizoen is Quick 1 ingedeeld in West 2. Behalve oude bekenden als APWC, Amsvorde en Roda'46 staan er flinke reizen op het programma, naar Rotterdam, Den Haag en Delft.meer »

589x gelezen

Maikel Rijdes hoofdtrainer vanaf komend seizoen

3 april 20:30  Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat we voor komend seizoen Maikel Rijdes hebben aangesteld als hoofdtrainer voor de eerste seniorenselectie, Maikel is opvolger van Kevin de Liefde die na de zomer aan de slag gaat bij Hees. Naast Maikel is Thijs Jansen vastgelegd als keeperstrainer.meer »

1342x gelezen

Burak Durmus Bakir naar Quick 1

21 december 21:15  Het hing al een tijdje in de lucht, maar na de winterstop maakt Burak officieel de stap naar het eerste elftal. Aan het einde van vorig seizoen heeft Burak al een aantal oefenwedstrijden met het eerste meegedaan. meer »

744x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!