Blessure behandeling

Blessure behandeling

SMC2.jpg

SMC.png

Sportspreekuur voor alle AFC Quick-leden

Er staat weer een nieuw voetbalseizoen voor de deur. Dat betekent eindelijk weer voetballen en wedstrijden spelen die ergens om gaan! Bij de opstart van het seizoen zullen helaas ook de nodige klachten en blessures ontstaan. SMC Amersfoort verzorgt ook dit seizoen weer op de dinsdagavond het sportspreekuur. In deze brief informeren wij jullie over wat SMC Amersfoort kan betekenen voor jullie als leden van AFC Quick, wanneer er klachten of blessures optreden. 

Wat te doen bij een blessure?

Bij klachten en blessures opgelopen in het weekend is het goed om op het inloop sportspreekuur te komen op de dinsdagavond van 18.30-19.30 uur. Een sportfysiotherapeut screent de klachten en zal vervolgens met een advies komen om wel of niet onder behandeling te komen voor fysiotherapie. . Als fysiotherapie noodzakelijk is, dan kan er gelijk een afspraak ingepland worden en kan je starten met de revalidatie. 
Bij een blessure kan de speler ook rechtstreeks een afspraak maken met SMC Amersfoort door te bellen of een mail te sturen (zie onderstaande contactinformatie). Als het gelijk duidelijk is dat de speler de komende weken niet kan voetballen, is het handig om gelijk een afspraak te maken bij SMC Amersfoort en niet te wachten tot het sportspreekuur. Het sportspreekuur is voor het screenen van klachten en omvat geen fysiotherapiebehandeling.

Vrije inloop sportspreek uur

Het sportspreekuur kan je vrij inlopen. Je kan je melden in de gang bij de kleedkamers 1 en 2, waar aan de overkant van de gang de medische ruimte is. Als er al iemand aanwezig is op het spreekuur, wordt je tijdens de coronatijd verzocht om je even te melden en vervolgens buiten de medische ruimte te wachten. De fysiotherapeut haalt je dan op. Mocht het niet kunnen wachten tot het sportspreekuur, maak dan gerust al een afspraak voor een intake en onderzoek bij SMC Amersfoort.

Het sportspreekuur valt buiten de verzekering en is een dienst van SMC Amersfoort aan AFC Quick, welke gratis te bezoeken is.  

Verzekering fysiotherapie 

Wij hebben contracten met alle verzekeraars. Vanaf 18 jaar geldt dat je een aanvullende verzekering moet hebben om fysiotherapie vergoed te krijgen.  
Onder de 18 jaar zitten de eerste 18 consulten sowieso in het basispakket van de zorgverzekering.  
 
Aanmelden voor het sportspreekuur? Dat kan ook. Bel of mail even naar onderstaande contactgegevens.  
Op naar een mooi seizoen met eindelijk weer echte competitie!  
 
Met sportieve groet, 
 
Team SMC Amersfoort 
 
Informatie inloopspreekuur: 
Iedere dinsdagavond van 18.30-19.30 uur 
Locatie: AFC Quick, medische ruimte in de gang van kleedkamers 1 en 2. 

Contactgegevens SMC Amersfoort
info@smcamersfoort.nl
Stadsring 161 A
3817 BA Amersfoort 
033 82 00 528

SMC1.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!