Blessure behandeling

Blessure behandeling

SMC2.jpg

SMC.png

Sportspreekuur voor alle AFC Quick-leden

LET OP: Zolang als er getraind wordt door de jeugd houden wij gewoon het sportspreekuur bij Quick. Op zich logisch, maar met de nieuwe corona-maatregelen misschien toch goed om nog even onder de aandacht te brengen. Gewoon op dinsdagavond van 18.00-19.00 uur.

Sinds het seizoen 2018/2019 werken Sport Medisch Centrum Amersfoort (SMC Amersfoort) en AFC Quick samen, om zo de medische zorg binnen de club te organiseren. Op dinsdagavond is er een sportspreekuur van 18.00-19.00 uur, georganiseerd door SMC Amersfoort. Dit wordt ingevuld door één van onze fysiotherapeuten. Dit spreekuur is toegankelijk voor alle leden van AFC Quick 1890.

Wat te doen bij een blessure?

Bij een blessure kan je rechtstreeks een afspraak maken met SMC Amersfoort door te bellen of een mail te sturen (zie onderstaande contactinformatie). Als je zeker weet dat je de komende weken niet kan voetballen, is het handig om gelijk een afspraak te maken bij SMC Amersfoort, zodat er zo snel als mogelijk gestart kan worden met het herstel van je blessure. 

Bij kleine pijntjes en blessures opgelopen in het weekend is het goed om op het inloop sportspreekuur te komen. Een sportfysiotherapeut van SMC Amersfoort screent de klachten en zal vervolgens met een advies komen om wel of niet onder behandeling te komen voor fysiotherapie. Als fysiotherapie nodig is, dan kan er gelijk een afspraak ingepland worden en kan je starten met de revalidatie. 

Vrije inloop sportspreek uur

Het sportspreekuur kan je vrij inlopen. Je kan je melden in de gang bij de kleedkamers 1 en 2, waar aan de overkant van de gang de medische ruimte is. Als er al iemand aanwezig is op het spreekuur, wordt je tijdens de coronatijd verzocht om even buiten de medische ruimte te wachten. De fysiotherapeut haalt je dan op. Mocht het niet kunnen wachten tot het sportspreekuur, maak dan gerust al een afspraak voor een intake en onderzoek bij SMC Amersfoort. 

Aanmelden voor het sportspreekuur? Dat kan ook. Bel of mail even naar onderstaande contactgegevens. 

Informatie inloopspreekuur:

Iedere dinsdagavond van 18.00-19.00 uur
Locatie: AFC Quick, medische ruimte in de gang van kleedkamers 1 en 2. 

Contactgegevens SMC Amersfoort
info@smcamersfoort.nl
Stadsring 161 A
3817 BA Amersfoort 
033 82 00 528

SMC1.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!