Jeugdbeleid

Jeugdbeleid

Missie

De leden van AFC QUICK 1890 beleven samen een onvergetelijke tijd.
 
AFC Quick 1890 is toonaangevend als het gaat om spelplezier en voetbaltechnische ontwikkeling bij onze leden. We gaan sportief en respectvol met elkaar om in een veilige omgeving.  Voorwaarde is een veilige omgeving op- en rond onze accommodatie.

Visie 

  • Plezier en ontwikkeling van het individu staat centraal, vervolgens het teambelang.
  • Het streven is dat iedereen speelt op zijn- of haar eigen niveau.
  • Alle spelers / speelsters krijgen in principe een gelijk aantal speelminuten over het seizoen heen ongeacht het jeugdteam ( selectie- of niet selectieteam).

 

De missie en visie streven we gezamenlijk na. Met zijn allen: trainers, begeleiders, ouders, leden, bestuur en commissies. De vereniging zijn we samen en dus zijn we samen verantwoordelijk. Daarmee zijn we een vereniging van- en voor alle leden. Iedereen hoort erbij.

 

AFC Quick 1890 wenst als voetbalvereniging toonaangevend te zijn in Amersfoort als het gaat om plezier, ontwikkeling en respect bij onze spelers en ouders.   AFC Quick 1890 is “the place to be” voor alle voetballiefhebbers in Amersfoort.

 

Om dit te realiseren streven we altijd naar een kwalitatief goede organisatie, waar taken en verantwoordelijkheden volledig transparant, helder en duidelijk zijn. Dit betekent werken met positief ingestelde vrijwilligers en waar nodig professionals in loondienst. Zij zijn met elkaar in staat om voor spelplezier- en voetbaltechnische ontwikkeling te zorgen, en ook op passende wijze sportiviteit, respect en gewenste omgangsvormen toe te passen. 

 

De missie en visie streven we gezamenlijk na. Met zijn allen: trainers, begeleiders, ouders, leden, bestuur en commissies. De vereniging zijn we samen en dus zijn we samen verantwoordelijk. Daarmee zijn we een vereniging van- en voor alle leden.

 

Bekijk hier het gehele document

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!