Kabouters

Kabouters

Bij AFC Quick 1890 kunnen ook jonge kinderen kennismaken met voetbal bij een club. Wij doen dit inmiddels al meer dan 20 jaar op een heel speelse wijze tijdens Kaboutertrainingen. Enthousiaste trainers en ouders hebben deze traditie voortgezet. Tijdens de trainingen kunnen kinderen en ouders in een veilige omgeving ervaren of voetballen een goede sport voor hen is en of AFC Quick 1890 een club is waar men zich thuis voelt. 

De Kaboutertrainingen starten iedere zondagmorgen om 09:30 uur op het kunstgras van ons hoofdveld. Vanwege het kunstgras gaat het ook altijd door, tenzij er sprake is van extreem weer, of er sneeuw op het veld ligt. Na ongeveer drie kwartier is de training ten einde. 
Daarnaast is er nog een extra training voor deze kinderen op woensdagmiddag van 17:00 - 18:00. De kinderen worden getraind door oudere jeugdspelers van AFC Quick 1890. We zijn altijd op zoek naar ervaren trainers voor deze groep. 
Vrijblijvend "uitproberen"
Kinderen van 4 en 5 jaar die willen komen voetballen zijn van harte welkom. Zij kunnen eerst een paar keer meetrainen om te ervaren of ze het leuk vinden. Daarna vragen wij ouders om hun kind in te schrijven als lid van AFC Quick 1890.

Opgeven kan bij leeftijdssecretaris Roy Johannink, email: [email protected]

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!