Sponsoring en AFC Quick

Sponsoring en AFC Quick

AFC Quick 1890 en sponsoring een mooie combinatie!

AFC Quick 1890 behoort tot de oudste voetbalverenigingen van Nederland en mag een "traditieclub" worden genoemd. Onze vereniging met meer dan 1000 leden en 70 teams hecht veel waarde aan een veilige omgeving waarbij het familiegevoel centraal staat. In de eerste plaats staan het spelplezier en de saamhorigheid voorop. Hier wordt geen onderscheid gemaakt in het wel of geen aanleg hebben voor voetbal. Voor de talenten onder de jeugd zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Dit ondersteunen we door het inzetten van bekwame hoofdtrainers en jeugdtrainers. Het doel is om de talenten zolang mogelijk vast te houden en door te laten stromen naar het eerste en tweede elftal bij de senioren. Voor de overige senioren willen we een club zijn waar gezelligheid en een potje voetbal goed gecombineerd kunnen worden.

Waar wordt het sponsorgeld aan besteed?

Met de ingebrachte sponsorgelden worden de volgende idealen verwezenlijkt: uniforme voetbalkleding, het gebruik van de meest moderne voetbalmaterialen, het in dienst hebben van bekwame hoofd- en jeugdtrainers, het onderhouden en op termijn nieuwbouw van onze accommodatie en het in conditie houden van onze prachtige voetbalvelden. Zo leggen we een uitstekende basis voor alle door de voetbalvereniging bepaalde doelstellingen op sportief gebied. Daarnaast worden er voor de jeugd diverse evenementen georganiseerd, waaronder het jeugdvoetbalkamp, kampioenenbal voor alle jeugdteams, Sinterklaasfeest, etc.De opbrengsten uit sponsoring komen ten goede aan de algemene middelen van de vereniging. Daarnaast kan de sponsor kiezen voor een specifiek sponsorpakket. Het bestuur ziet er op toe dat er verantwoordelijk wordt omgegaan met de beschikbare middelen en legt hierover verantwoording af aan de leden. Daarnaast is er binnen de vereniging een kascommissie. De kascommissie onderzoekt de balans en de staat van baten en lasten met toelichting en brengt aan de algemene vergadering verslag van haar bevindingen uit.

Wat kan AFC Quick 1890 bieden aan de sponsors?

Sponsoring is niet alleen een kwestie van goedgeefsheid maar ook een deal voor beide partijen. Een voorwaarde is dat de vereniging een goede organisatie kent met een professionele en actieve uitstraling. De sponsorcommissie bestaat uit 7 leden die allemaal een actieve bijdrage leveren om dit te realiseren. Door het organiseren van activiteiten zorgen wij er voor dat sponsors met elkaar in contact kunnen komen, zodat beide belangen worden gediend. Iedere sponsor is automatisch aangesloten bij de Triple A business club. Triple A Businessclub is een uniek samenwerkingsverband tussen de Amersfoortse traditieclubs AFC Quick 1890, AMHC (1912) en ALTA (1920). Met respect voor traditie en gericht op groei is Triple A Businessclub de nieuwe ontmoetingsplek voor betrokken ondernemers met hart voor de Amersfoortse sport.

Tot slot

AFC Quick 1890 is al meer dan 130 jaar een toonaangevende voetbalclub in Amersfoort en om omstreken en dit gaan we ook voor de komende jaren realiseren. Met het bestuur, de onderliggende commissies en onze sponsors zijn we er van overtuigd dat we hier in gaan slagen!

Bekijk alle sponsormogelijkheden

Meer info over sponsoring? Bekijk hier de sponsormogelijkheden bij AFC Quick 1890

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!