Algemeen

Algemeen

Informatie

Veel teams spelen tijdens het seizoen een aantal leuke toernooien. Lekker met je team een paar potjes spelen, en een hoop lol maken! Ook de toernooicommissie wil de leden een onvergetelijke tijd bij AFC Quick bezorgen, we hopen dat in 2023 weer toernooien kunnen plaatsvinden.
Het aantal verenigingen dat aan het einde van het seizoen toernooien voor de jongste spelers organiseert, is flink toegenomen. Daarnaast worden er door de KNVB tot eind mei competitiewedstrijden vastgesteld. AFC Quick heeft haar toernooibeleid hierop aangepast, we organiseren de thuistoernooien in de winter. Gezien de hoeveelheid jeugdteams die we hebben kunnen we echter maar voor een beperkt aantal teams een thuistoernooi organiseren.

Uittoernooien

De uittoernooien vinden met name plaats na de reguliere competitie in juni en voor Pasen en Hemelvaart komen altijd diverse uitnodigingen binnen. Teams kunnen zich zelf bij een uittoernaaoi aanmelden. Check de websites van de verenigingen of er toernooitjes worden georganiseerd.
Wanneer een team AFC Quick 1890 is ingeschreven bij een andere vereniging, is dat definitief. Onze AFC Quick 1890 teams melden zich niet meer af. Verenigingen rekenen op uw komst.

Onderling mix-toernooi in de kerstvakantie

Vanaf seizoen 2018-2019 is ervoor gekozen om het traditionele interne zaalvoetbaltoernooi te verplaatsen naar het kunstgras van ons eigen sportpark Dorrestein. Dit mix-toernooi voor alle Quick-spelers van 6 t/m 10 jaar (F-League t/m O11), JO12-4 en JO12-6 wordt waarschijnlijk gehouden op de eerste zaterdag van 2023. Inschrijving via de site is mogelijk vanaf begin november.

Er worden teams van gelijke sterkte geformeerd. De indeling en het programma wordt via deze site gepubliceerd.

Thuistoernooien

Ook dit seizoen organiseren wij een aantal thuistoernooien. Afgaande op deelnemende verenigingen van eerdere jaren worden onze toernooien als goed georganiseerd, sportief en vooral gezellig ervaren. Wij vragen geen inschrijfgeld en teams zullen worden ingedeeld op sterkte (klasse) zodat de krachten eerlijk verdeeld zijn.

De thuistoernooien worden vanaf seizoen 2017-2018 in de winter gehouden.
Na een aantal jaren zonder toernooien i.v.m. Corona was ons wintertoernooi in 2023 weer terug, waarin door de kinderen op bijzonder sportieve wijze werd gevoetbald. Een koek en zopie met erwtensoep, broodje worst en warme chocolademelk met of zonder slagroom zorgde voor een extra winters tintje - hopelijk komt het weer terug deze winter.

Contact

Bij vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Via mail: [email protected]

Voorzitter toernooicommissie: Gerard van der Werff
Mix-voetbaltoernooi kerstvakantie: Pieter Bottenheft
Leden: René Schrooten, Aarnoud Bak
Wedstrijdschema's en scheidsrechters: Jeroen van Barlingen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!