Algemeen

Algemeen

Informatie

Veel teams spelen tijdens het seizoen een aantal leuke toernooien. Lekker met je team een paar potjes spelen, en een hoop lol maken! Ook de toernooicommissie wil de leden een onvergetelijke tijd bij AFC Quick bezorgen, na de Corona-stop hopen we dat in 2022 weer toernooien kunnen plaatsvinden.
Het aantal verenigingen dat aan het einde van het seizoen toernooien voor de jongste spelers organiseert, is flink toegenomen. Daarnaast worden er door de KNVB tot eind mei competitiewedstrijden vastgesteld. AFC Quick heeft haar toernooibeleid hierop aangepast, we organiseren de thuistoernooien in de winter. Gezien de hoeveelheid jeugdteams die we hebben kunnen we echter maar voor een beperkt aantal teams een thuistoernooi organiseren.

Uittoernooien

De uittoernooien vinden met name plaats na de reguliere competitie in juni en voor Pasen en Hemelvaart komen altijd diverse uitnodigingen binnen. Wij zullen de AFC Quick 1890 teamleiders vragen aan te geven op welke data zijn met hun team willen deelnemen aan uittoernooien. Zij ontvangen een aantal data met toernooi suggesties. Aanvraag voor een uittoernooi doen moet voor eind december bij ons binnen zijn: de uittoernooien zijn snel vol, bij een late aanvraag bestaat de mogelijkheid dat wij geen inschrijving voor uw team kunnen doen.

In de aanvraag voor uittoernooien via toernooien@afcquick1890.nl graag in de onderwerpregel: "aanvraag uittoernooien voor <uw teamnaam>"

    Naam van de vereniging: AFC Quick 1890
    Team: <bijv O11-5>
    (gewenst) niveau/klasse:
    Contactpersoon/leider:
    Telefoonnummer:
    E-mail:
    Gewenste data uittoernooi team:

Wanneer een team AFC Quick 1890 is ingeschreven bij een andere vereniging, is dat definitief. Onze AFC Quick 1890 teams melden zich niet meer af. Verenigingen rekenen op uw komst.

Onderling mix-toernooi in de kerstvakantie

Vanaf seizoen 2018-2019 is ervoor gekozen om het traditionele interne zaalvoetbaltoernooi te verplaatsen naar het kunstgras van ons eigen sportpark Dorrestein. Dit mix-toernooi voor alle Quick-spelers van 6 t/m 10 jaar (F-League t/m O11), JO12-4 en JO12-6 wordt waarschijnlijk gehouden op de eerste zaterdag van 2022. Inschrijving via de site is mogelijk vanaf begin november.

Er worden teams van gelijke sterkte geformeerd. De indeling en het programma wordt via deze site gepubliceerd.

Thuistoernooien

Ook dit seizoen organiseren wij een aantal thuistoernooien. Afgaande op deelnemende verenigingen van eerdere jaren worden onze toernooien als goed georganiseerd, sportief en vooral gezellig ervaren. Wij vragen geen inschrijfgeld en teams zullen worden ingedeeld op sterkte (klasse) zodat de krachten eerlijk verdeeld zijn.

De thuistoernooien worden vanaf seizoen 2017-2018 in de winter gehouden.
We kunnen terugkijken op geslaagde zaterdagen, waarin door de kinderen op bijzonder sportieve wijze werd gevoetbald. Een koek en zopie met erwtensoep, broodje worst en warme chocolademelk met of zonder slagroom zorgde voor een extra winters tintje. Voor het overige was er beide dagen eenzelfde fijne voetbalsfeer als in het voorjaar.
Wanneer de wintertoernooien in 2022 worden gehouden is nog niet bekend.

Contact

Bij vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Via mail: toernooien@afcquick1890.nl

Voorzitter toernooicommissie: Gerard van der Werff
Mix-voetbaltoernooi kerstvakantie: Pieter Bottenheft
Thuistoernooien: René Schrooten
Uittoernooien: Arthur Wildenberg
Wedstrijdschema's en scheidsrechters: Jeroen van Barlingen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!