Teams van drie verschillende clubs winnaar AVK pupillen

8 juni 2023 23:15

Afgelopen week is traditiegetrouw het AVK (Amersfoorts Voetbal Kampoeinschap) voor JO9, JO11 en JO13 pupillenteams gespeeld op sportpark Dorrestein.

In iedere leeftijdsgroep namen 9 teams deel. In 3 poules van 3 werd eerder in de week gestreden om tijdens de finale avond op vrijdag in actie te mogen komen.
De finale avond was met name bij de JO13-elftallen een spannende aagelegenheid. Beide halve finales werden pas na verlenging beslist. In deze leeftijdsgroep was divisonist Hooglanderveen de uiteindelijke winnaar. Zij versloegen Hoogland en prolongeerden daarmee de titel. De 3e plaats was voor AFC Quick 1890 dat van Amsvorde won.
Bij de JO11-teams wist AFC Quick 1890 de beker voor de 1e plaats te veroveren. Dit team versloeg Hoogland in de finale. Hooglanderveen werd 3e en de kinderen van KVVA 4e.
In de leeftijdsgroep JO9 zagen we deze avond een onderonsje tussen teams van Hoogland en Hooglanderveen. De finale tussen Hoogland 1 en Hoogland 2 werd gewonnen door Hoogland 1, waardoor Hoogland voor het 2e jaar op rij winnaar werd bij de JO9. Hooglanderveen 2 en 1 werden respectievelijk 3e en 4e.
Aan alle teams die deze avond actief waren werd na afloop een beker uitgereikt. De winnaars kwamen daarnaast in het bezit van de AVK wisselbeker.
We kunnen terugkijken op mooie voetbalavonden. Alle teams streden op sportieve wijze voor de eer. De organisatie bedankt iedereen die hier, op welke wijze dan ook, aan bijgedragen heeft.

Winnaar JO13: Hooglanderveen

Winnaar JO11: AFC Quick 1890

Winnaar JO9: Hoogland