Datum

31 augustus 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Na een goede oefenperiode voor en na de vakantie waarin werd gewonnen van Hoogland, Hercules, Saestum en Woudenberg en verloren van PVCV, moesten de mannen van Martin Schokker tegen het sterke vv Houten spelen. Houten dat dit jaar uitkomt in de derde divisie begon sterk. Quick, uitkomend in de Hoofdklasse E,  heeft zich dit jaar versterkt met enkele sterke mannen zoals Emre, Yanniek en Samih in de verdediging. Op het middenveld en in de aanval zijn Rayane en Markus erbij gekomen met creativiteit en werklust. Houten kwam er dus niet zomaar door en het was Quick dat meteen bij een kans toeslag, 0-1 door Rayane en dat was een opsteker. Houten bleef een veldoverwicht houden, maar Quick begon meer en meer aan het tempo te wennen. Toch viel voor rust nog de 1-1. Na rust een meer open wedstrijd waarbij Quick de ruimtes goed wist te benutten en op 1-2 kwam door een goede kopbal van Markus uit een corner. Quick kon de voorsprong lang vasthouden maar in de laatste minuten werd het toch nog 2-2. Dit leek de eindstand te worden, maar bij een goede aanval op rechts, kwam Beston alleen voor de keeper en hij tikte de bal beheerst in het doel, 2-3! Grote vreugde bij de jongens en bij de Quick supporters! Niet veel later werd er afgefloten. Een prima resultaat tegen een sterke tegenstander. Volgende week de bekerwedstrijd thuis tegen CDW.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!