Wat een gave wedstrijd! Dit belooft wat voor de rest vh seizoen

Datum

15 december 2018 10:15

Accommodatie

Onbekend

Na een fantastische avond met een lekkere barbecue moesten we onze laatste wedstrijd spelen. Hardstikke bedankt voor de zorgen en de gastvrijheid Guusje, Tom, Nadine en Remco. We speelden tegen Nieuwland, tweede op de ranglijst. En aangezien we voor niemand bang zijn begonnen we aan de wedstrijd. Ook was het erg gezellig en konden lachten we wanneer er iemand een grapje maakte. Maar we waren ook erg serieus. We moesten erg gefocust blijven om vaak te kunnen scoren. Het was erg koud maar met veel rennen kreeg je het vanzelf lekker warm
We hebben erg goed gespeeld. Er waren veel kansen en die grepen we met beide handen (correctie voeten) aan. Zelfs hadden we recht op een penalty alleen vond de scheids dat zwaar bestraft en gaf ons “ maar “  een vrije trap.
In de rust zijn we bij elkaar gekomen om over de wedstrijd te praten. Onze coach zegt vaak dat we veel beter zijn dan onze tegenspelers en we iedereen in de poule aankunnen. En dat gaf ons moed. Moed om weer verder te spelen. Helaas moesten we de winnende treffer 2 minuten voor het einde incasseren. 5-4! Aan het einde van de wedstrijd zijn we naar de kantine gegaan om even op te kunnen warmen. Daarna zijn we naar huis gegaan en hebben we nagenoten van de wedstrijd.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!