Soest SO MO15-2

3e klasse 10

17 november 2018 13:30

Onbekend

De wedstrijd begon toen Quick aftrapte. We stonden gelukkig tegen de zon in, maar wat een weertje. Bij een goede actie van onze keeper, raakte zij geblesseerd. Vervolgens had de keeper pijn waardoor ze gewisseld moest worden. Sara trok het keepersshirt aan en stond meteen in de goal. Top! Vervolgens gingen we gewoon door en kwamen we onnodig op een 0-1 achterstand. Toen wij de bal weer oppikten  en naar voren brachten scoorde Quick. 1-1!! Een goal uit het boekje. De tweede helft trapte Soest af en waren we veel beter dan in de eerste helft. We hebben bijna 30 minuten op de helft van de tegenstander gestaan. We hebben nog wel kansen gehad maar helaas scoorde we niet meer. Soest nog wel 2 goals, waarvan 1 penalty De eindstand: 1-3! Jammer dat we niet hebben gewonnen, uiteindelijk waren we stiekem toch wel beter.