AFC Quick 1890 MO15-1

3e klasse 10

1 december 2018 11:30

Onbekend

Vandaag begonnen we weer met goede moed tegen FC De Bilt. Zij Kregen de aftrap en helaas begonnen ze de eerste 5 minuten op onze helft en scoorde ook nog eens. We gaven de moed niet op en bleven vechten, we hadden zoveel kansen maar hun keeper had ze steeds net tegengehouden. al die tijd hebben we op hun helft gespeeld dat moesten we zo houden zei onze coach Irene in de tussenstop. Helaas was onze keeper Anna te ziek om de 2e helft te keepen en ging Noor haar taak overnemen. De 2e helft begon en gelijk kwamen we weer in actie en kregen we weer mooie kansen maar helaas. Het 2e goal voor FC De Bilt was helaas gemaakt en het 3e goal er vlak daarna. We gaven de moed niet op en bleven doorzetten ondanks de tegengoals, de eindstand is uiteindelijk 3-0 voor FC De Bilt geworden.