Hoofdklasse E

28 september 2019 11:30

Leider

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen Spakenburg op het programma. De jongens begonnen meteen goed. Combineerden prima, het veld werd goed breed gehouden en waren lekker fel in de duels. Na 5 minuten stond de 1-0 al op het scorebord. Quick bleef goed doorgaan, achterin werd er geconcentreerd gespeeld en anders greep keeper Luca wel in. Quick liep voor de rust uit naar 6-0! Mooie combinaties via de vleugels en goede voorzetten op de spitsen maakte deze score mogelijk. Daarnaast werden er natuurlijk ook nog wel kansen gemist, maar over het algemeen was Quick aardig efficiënt in de afronding.

In de rust kregen de spelers van Spakenburg een donderspeech van hun coach dat het echt anders moest. De tweede helft moest even na de start worden stil gelegd omdat de grensrechter van Quick nog aan het roken was, niet veel later kwam hij aangerend en werd de tweede helft hervat. Quick had drie wissels doorgevoerd. Spakenburg begon wat feller te spelen en de combinaties van Quick waren iets minder nauwkeurig. Dat gold ook voor de afronding van de kansen, driemaal werd de paal en de lat geraakt of strandde de spitsen op de goede keeper van Spakenburg. Het bleef wonderwel 6-0. Al met al weer een prima resultaat van de boys, van harte! Volgende week uit tegen Woudenberg.