AFC Quick 1890 JO15-1

Hoofdklasse E

26 oktober 2019 13:00

Onbekend

Na de spectaculaire bekeroverwinning van vorige week stond vandaag het competitieduel uit tegen Hooglanderveen op het programma. Een tegenstander die in een oefenwedstrijd na de zomer nog werd verslagen. Bij Quick ontbrak Sami vanwege een blessure. De omstandigheden waren goed, er stond wel een strakke wind dwars op het veld. Quick startte met de wind mee en de zon in de rug. In de eerste minuten kreeg Hooglanderveen drie corners en dat leverde wat rommelige angstige situaties op maar gelukkig geen doelpunten. Hierna kreeg Quick de controle over de wedstrijd en begon goed te combineren. Halverwege de eerste helft kwam Quick op 0-1 door een goede actie van Mo. Quick kreeg alle ruimte van de tegenstander om lekker de bal rond te spelen en uit een corner werd de 0-2 binnen getikt. Niet veel later een misverstand achterin bij Hooglanderveen, Mo reageerde alert en prikte de 0-3 er in. Dit was tevens de ruststand. Na de rust begon Hooglanderveen wat feller, maar Quick bleef goed combineren en gaf geen kansen weg. Een mooie voorzet van rechts op Siam werd mooi binnen geschoten, 0-4. Hierna kreeg Hooglanderveen wat kansjes en één werd er benut. Met een mooi afstandsschot van Burak kwam de eindstand op 1-5. Klasse mannen, weer een mooie overwinning! Volgende week thuis tegen Zuidvogels.