Zuidvogels HSV De JO15-1

Hoofdklasse E

2 november 2019 11:30

Onbekend

Vandaag kwam Zuidvogels uit Huizen op bezoek. Voor de wedstrijd werd er nog een nieuwe teamfoto gemaakt van de jongens. Helaas was het weer niet denderend en begonnen de jongens doorweekt aan de wedstrijd. Toen de wedstrijd begon brak de zon door en nam Quick het initiatief. De bal werd echter in een te laag tempo heen en weer gespeeld en de tegenstander kon makkelijk anticiperen op mogelijke uitbraken. Quick speelde wel voortdurend op de helft van de tegenstander maar echt grote kansen kreeg het niet. Zuidvogels kreeg halverwege de eerste helft een corner en werd er prompt ingekopt. Hopelijk werden de jongens van Quick nu wakker en begonnen ze iets agressiever te voetballen. Een afstandsschot van Siam kwam helaas op de lat en zo bleef de stand van 0-1 tot aan de rust.
In tweede helft deed coach Martin een paar omzettingen en wissels. Quick begon wel agressiever en harder te voetballen. Kansen kwamen er voor Mo die tweemaal alleen voor de keeper kwam, maar de keeper redde steeds knap. Thijn schoot vanaf rechts op de paal.
Het wilde maar niet lukken voor Quick. Aan andere kant kreeg Zuidvogels een grote kans op 0-2 maar gelukkig ging de bal over. Ook keeper Luca had enkele goede reddingen. Met nog 7 minuten op de klok kwam toch de verlossende treffer, een goede combinatie op rechts tussen Markus, Yanniek en Thijn kwam de bal voor de voeten van Rayane die de bal binnentikte, 1-1! Quick geloofde er weer helemaal in en ging weer voor de winst. Dat had tot gevolg dat het achterin af en toe gevaarlijk was. Vlak voor het eindsignaal weer een goede combinatie op rechts tussen Markus en Thijn. Thijn schoot de bal diagonaal op doel en met wat effect rolde de bal via de keeper over de lijn, 2-1! Zuidvogels had bijna geen tijd meer om wat terug te doen en het bleef 2-1. Klasse jongens, hard gewerkt de tweede helft!  Hiermee blijven de JO15-1 koploper in de competitie. Volgende week weer thuis tegen Hoogland.