Hoofdklasse E

21 september 2019 12:30

Onbekend

De jongens O15-1 moesten vandaag tegen SO Soest, het team was compleet.
Quick begon goed, maar wat voorzichtig. Er werd wel goed gecombineerd maar de finesse om de aanvallers te lanceren ontbrak een beetje. Quick had wel een overwicht en speelde voornamelijk op de helft van de tegenstander. De verdediging met Samih, Burak, Ryan en Ralph bleef alert voor mogelijke counters.
Na een kwartier spelen toch de openingsgoal voor Quick door Mo. Soest ging daarna meteen wat meer op de aanval spelen en dat bood voor Quick goede mogelijkheden op de counter. Er kwamen ook meer kansen en uiteindelijk was het 0-3 bij de rust na een eigen goal van Soest en een goed schot van Beston.
In de tweede helft hetzelfde beeld. Quick sterker maar moesten wel goed opletten voor mogelijke counters. Het was schrikken toen Mo met een uiterste poging de bal wilde binnen houden en uitgleed en daarmee met zijn knie hard een uitsteeksel van een reclamebord raakte. De wedstrijd werd 10 minuten stilgelegd om Mo te verzorgen. Hopelijk valt de blessure mee.
Quick kreeg daarna enorme kansen via Thijn, Rayane, Marcus en Emre. Uiteindelijk maakte Emre en Marcus er toch een paar. Soest deed door twee goed genomen vrije trappen wat terug, waardoor de eindstand op 2-6 kwam. Al met al een goede start van de jongens, al had de score toch nog veel hoger kunnen zijn. Volgende week nieuwe kansen tegen Spakenburg thuis.