Scheidsrechter

J.B. (Jan Berend) van der Vlist

Accommodatie

Onbekend

De JO15-1 moesten vandaag hun achtste competitiewedstrijd uit tegen Nieuwland spelen. Het was toch wel een koude dag maar de jongens van Quick hadden er zin. Meteen na de aftrap nam Quick het initiatief en zette de tegenstander vast op de eigen helft. Eigenlijk was dit voor negentig procent het beeld van de eerste helft. Met afstandsschoten probeerde Quick een doelpunt te forceren, maar de schoten waren van te grote afstand en onnauwkeurig. Nieuwland kreeg 1 kans, maar Luca redde knap. Net voor rust was er een goede steekbal op Markus, die de diepte werd in gestuurd en met een knap diagonaal schot schoot hij binnen. Eindelijk, 0-1!
Na rust kwam er wat meer ruimte om te voetballen. Mo reageerde alert op een terugspeelbal, hij ontfutselde de bal van de keeper en schoot de 0-2 binnen. Even later werd Mo weer diep gespeeld en op zijn snelheid kwam hij alleen op de keeper af en schoot fraai de 0-3 er in! Nieuwland probeerde met wat counters iets te forceren maar de verdediging van Quick was alert. Net voor het eindsignaal schoot Thijn de 0-4 erin na een goede voorzet van rechts.
Nieuwland maakte nog de 1-4 na een wat fortuinlijk afstandsschot.
Met nog 3 wedstrijden te gaan waaronder een wedstrijd tegen de nummer 2 en 3 wordt het een spannend slot voor de jongens. Volgende week uit tegen de nummer 3 SDO.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!