Scheidsrechter

R. Wolters

Accommodatie

Onbekend

Na de goede bekerzege vorige week tegen Houten moest het team van Martin Schokker nu tegen CDW thuis voor de beker.
Quick begon mat aan de eerste helft. De tegenstander kreeg teveel ruimte om te combineren en bij balbezit was Quick wat slordig met de opbouwende passes. CDW kwam op voorsprong na 15 minuten spelen, de rechterspits schoot de bal er diagonaal goed in. Niet veel later kwam de klasse van Beston en Mo naar voren. Met de buitenkant voet stuurde Beston Mo diep en met zijn snelheid passeerde hij de verdediging en de keeper, 1-1! Helaas bleef Quick rommelig spelen en moest het weer een tegentreffer incasseren, 1-2. Vlak voor rust kreeg Quick een vrije trap net buiten het doelgebied. Met een prachtig schot krulde Beston de bal over de muur in de verre hoek, 2-2!
In de tweede helft kwamen er wissels en wat omzettingen. Dat kwam het spel van Quick ten goede. Er werd beter combineert, er was meer felheid en er waren enkele prachtige kansen, voor o.a. Beston, Mo en Thijn. Ook werd een doelpunt (on)terecht afgekeurd wegens buitenspel. Quick was de betere ploeg. De winnende goal viel helaas niet voor Quick, maar in de laatste minuut voor CDW die uit een corner de winnende binnen tikte, 2-3. Een beetje zuur verlies mede door de eerste helft. Volgende week moet er gewonnen worden tegen JSV Nieuwegein om nog door te bekeren, met de goede inzet moet dat lukken!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!