2e klasse 11

23 november 2019 13:20

Co Berendse

Onbekend

Deze week hadden we een wedstrijd met drie gezichten. We namen afscheid van Sara, die drie jaar bij ons in het team heeft gezeten. We namen ons voor om voor haar de westrijd te winnen. Meteen in de eerste minuut scoorde Evy! Wat een goed begin. We speelden echt lekker samen en mooie passjes naar voren. Toch stonden we in de rust met 1-2 achter. En dat had zomaar 2-2 kunnen zijn. Een prachtig schot van ons landde op de bovenkant van de lat. De tweede helft begonnen we minder voortvarend. We waren slordig en de tegenstander kreeg veel kansen. Maar zoals altijd stond Anna op haar plek! De laatste tien minuten speelden we alsof ons leven ervan af hing. We scoorden nog en kregen heel veel kansen. Dit biedt veel perspectief voor de laatste wedstrijden voor de winterstop. Na de wedstrijd hebben we met z'n alle nog wat gedronken in de kantine.