AFC Quick 1890 JO15-1

Groep 1 15

14 september 2019 10:30

Onbekend

De JO15-1 moesten vandaag de laatste wedstrijd uit de bekerpoule spelen tegen JSV Nieuwegein. Er moest gewonnen worden om kans te maken om de volgende ronde te bereiken. Het team was compleet, het zonnetje scheen lekker en meteen na de aftrap zag je dat de jongens goed verzorgd voetbal wilde spelen. In tegenstelling tot vorige week werd er goed gecombineerd en werd er goed de diepte gezocht op de flanken. Achterin hielden de jongens het ook goed dicht. Burak, Ryan, Luca, Emre en Thijn heersten achterin.
Quick kwam vrij snel op 0-1 voor, na een combinatie op het middenveld en een splijtende pass van Bart Jan. Mo rondde lekker af. Quick liep verder uit naar 0-3 tot aan de rust. Na rust ging Quick vrolijk door met goed voetbal. Beston, Siam, Markus en Rayane scoorden er op los. Ook Ralph pikte zijn doelpuntje mee. Samih en Yanniek hielden de spitsen van Nieuwegein verder goed in bedwang. Uiteindelijk liepen de jongens met een 1-10 overwinning het veld af! Top gedaan mannen! Met dit resultaat eindigen de jongens O15-1 op de eerste plaats in de poule en  gaan de volgende ronde in. Volgende week de eerste competitiewedstrijd uit tegen SO Soest.